radiologus

Új radiológus a Romicsban

radiologus

Új radiológus a Romicsban

Ez a fejlemény 4 éves főigazgató pályafutásom egyik legnagyobb pillanata, írja posztjában az intézmény vezetője, Bárány Zsolt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Egy szombaton megjelent facebook posztban közölte a lakossággal Bárány Zsolt, az érdi Dr. Romics László Egészségügyi Intézmény vezetője, hogy új radiológus kolléga érkezik Érdre.
Örömmel jelenthetem be, hogy május 2-án csatlakozik a Romics csapatához egy fiatal, de nagy tapasztalattal rendelkező radiológus, Dr. Jenei Gyöngyvér személyében. Mivel teljes munkaidőben érkezik hozzánk, így Jenei doktornő jövetele egyrészt kiváltja a röntgen távleletezés szükségességét (vagyis mostantól minden röntgenfelvételt saját radiológusunk leletez), másrészt (miután heti 3 alkalommal ultrahang rendelést végez) a hasi és egyéb ultrahang vizsgálatok előjegyzési ideje is látványosan csökkenni fog.
Bárány Zsolt hozzátette, Dr. Kövy, Dr. Neszmélyi és Dr. Németh továbbra is az eddigi rendelési időkben dolgoznak, vagyis Jenei doktornő Romicshoz csatlakozása 100 %-ban plusz rendelést jelent a betegek számára, fogalmazott a főigazgató.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email