faosztás

Sokaknak nem jutott fa a Főtéren

faosztás

Sokaknak nem jutott fa a Főtéren

Csütörtökön délutánra facsemete osztást hirdetett az önkormányzat, amire nagyon sokan összegyűltek a Főtérre, ám sajnos nem jutott mindenkinek belőle.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az érdi Facebook csoportokban igazi panaszáradat volt azzal kapcsolatban, hogy a csütörtöki faosztáson nem jutott mindenkinek az Elvira-majorból hozott 1000 db facsemetéből. Sokan kifogásolták, hogy nem volt regisztráció, emiatt volt akinek több jutott és azt is felrótták az érdiek, hogy többen más településről érkeztek, így jobb lett volna, ha ellenőrzi valaki a lakcím kártyákat is.

Tetlák Örs alpolgármester a Facebookon reagált a kritikákra, azt írta, nem számítottak ennyi érdeklődőre és minden jó szándék ellenére sem tudtak sajnos elég fát vinni.

„Higgyék el, hogy a jelenlévő polgármester, képviselők és a hivatal munkatársai is mindent megtettek, hogy mindenki elégedetten távozhasson, mindenkinek jusson legalább egy-egy fa. Most nem kértünk viszont regisztrációt, mivel gyorsítani szerettük volna a kiosztást. Így ugyan lényegesen gyorsabban haladt a sor, viszont való igaz, hogy volt, aki több fát tudott elvinni. Személy szerint én is igyekeztem követni, hogy kinek adtunk már fát, ki állt esetleg kétszer sorba, de ennyi ember esetén biztosan nem tudtam én sem mindenkit lebeszélni további csemeték átvételéről. Igyekeztünk ragaszkodni hozzá, hogy mindenki a meghirdetett két csemetét kapja meg, aztán amikor elképesztő iramban fogytak a fák, sajnos már csak egyet-egyet tudtunk adni. Bízom benne, hogy annak a sok száz sorban állónak, akik legalább egy-egy csemetével gazdagabban távoztak, sok örömet fognak okozni a fák a kertjükben, az őszi csemeteosztásra pedig (mert az Elvirával való nagyszerű együttműködésnek köszönhetően, szinte biztosan megtartjuk) változtatni fogunk a kiosztás módján, hogy senki ne távozzon üres kézzel.” – fogalmazta meg az alpolgármester.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email