Hiába bújt ágyneműtartóba a nyolcszoros körözött

A fővárosi rendőrök Érden fogták el a 21 éves R. Eriket.

A BRFK Bűnügyi Bevetési Osztálya egy érdi házban fogta el R. Eriket, aki egy ágyneműtartóban próbált elbújni – írja a police.hu. A 21 éves férfi ellen nyolc elfogatóparancs volt érvényben.

A hegyvidéki nyomozók azért indított eljárást, mert tavaly november 2-án este betört egy XII. kerületi családi házba, különféle ékszereket és műszaki tárgyakat vitt el, csaknem hétszázezer forint értékben.

Miután azonosították a feltételezett elkövetőt, kiderült, ellene lopások és járművezetés az eltiltás hatálya alatt miatt más fővárosi és vidéki rendőrkapitányságok is eljárásokat folytatnak. Ellene az érdi kapitányság, a Budai Központi Kerületi Bíróság, a Jászberényi Járásbíróság és a Budapesti Törvényszék összesen nyolc elfogatóparancsot adott ki.

A hegyvidéki nyomozók R. Eriket lopás bűntett miatt gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, a bíróság pedig elrendelte letartóztatását.

Kapcsolódó cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email