érd körbe

Kétezren a bringás ünnepen

érd körbe

Kétezren a bringás ünnepen

Mintegy ezerötszáz-kétezer ember jött el a vasárnapi kerékpárosünnepre, azaz a jubileumi Érd Körbére. Hallgassa meg az ÉrdFM 101.3 interjúját Csengeri Attila főszervezővel.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ez nemcsak az érdiek rendezvénye, hanem országos programmá nőtte ki magát – így fogalmazott Csengeri Attila főszervező, aki az Érd Körbe másnapján értékelte a jubileumi, kísérőprogramokkal tarkított várostekerést.

Hozzáfűzte: hasonló kaliberű rendezvényt nem szerveznek – ez hatalmas munka volt. Tisztában vannak ugyanakkor azzal, hogy sokan igényelnék a folytatást. Egy ilyen jelentős programhoz elengedhetetlen a támogatók segítsége (nem csupán anyagi tekintetben), így hasonló rendezvényre akkor kerülhet sor, ha önkéntesek, támogatók jelentkeznek és ajánlják fel segítségüket.

„Szervezőtársaimmal együtt összeülünk, és megbeszéljük, hogy legyen a folytatás. Egy ilyen sikerű rendezvényt nem lehet csak úgy abbahagyni, szeretnénk, ha valahogy továbbgördülne, de most még korai részletekről beszélni”

– jegyezte meg Csengeri Attila.

Hallgassa meg Csengeri Attilával készült interjúnkat:

 

 

További cikkeink

További cikkeink

Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email