erdipiknik_220404_szepesmk

Hétvégén jön az Érdi Piknik

erdipiknik_220404_szepesmk

Hétvégén jön az Érdi Piknik

Április 29. és május 1. között, azaz péntektől vasárnapig számos színes programmal várják a kicsiket és a nagyokat a Magyar Földrajzi Múzeum kertjébe, az Érdi Piknikre, melynek mindhárom napján élő nagykoncerttel készülnek a szervezők!

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Április 29-én, pénteken „csak” 15 órakor kezdődnek a programok gyermekkoncerttel és interaktív játékokkal egészen 18 óráig, míg a következő két nap, 30-án, szombaton és május 1-jén, vasárnap már 10 órától várják a kicsiket és nagyokat a múzeum kertjébe.

Pénteken 19 órától a Margaret Island ad másfél órás élő nagykoncertet, amely után 21 és 24 óra között a Radio Sense élő dj show szolgáltatja a talpalávalót.

Szombaton szintén 19 órakor kezdődik koncert, amikor a New Level Empire lép fel Érden, ezt követően rendezik meg az Emlékek Éjszakáját 21 órától hajnal 2-ig, amikor a 90-es és 2000-es évek slágereire bulizhatunk a Groovehouse, a Happy Gang aka Cory és Peat Jr. X Sabi közreműködésével.

Vasárnap pedig ugyancsak 19 órától a Kiscsillag zenekar ad 90 perces élő nagykoncertet.

A Magyar Földrajzi Múzeum kertjében tartott programok mellett a Múzeum sétányon április 29. és május 1. között kézműves vásárt tartanak.

További részletek az Érdi Piknik  közösségi oldalán és az eseménynél! 

kiemelt kép: Érdi Piknik

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email