22_03_29_erdmost_nincskep

Keresik az Érd Körbe születésnaposát!

22_03_29_erdmost_nincskep

Keresik az Érd Körbe születésnaposát!

2002. szeptember 8-án volt az első Érd Körbe. vagyis idén 20 éves a rendezvény. Ebből az alkalomból vasárnap egésznapos fesztivált rendezek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A programok 10 órakor a Főtérről indulnak és a hagyományos tekerés mellett ezúttal az a cél, hogy miután a bringások visszaérnek a Főtérre, a közösség együtt töltsön el egy napot, amihez számtalan programmal járulnak hozzá a szervezők. A programok IDE KATTINTVA tekinthetők át.

A színpadon szeretnék köszönteni azokat az érdieket, akik napra pontosan egyidősek a rendezvénnyel, vagyis 2002. szeptember 8-án születtek. Őket a szervezők ajándékokkal és tortával szeretnék köszönteni. Azt kérik, hogy jelentkezzenek, akik együtt születtek az Érd Körbével! 

Jelentkezni a Érd Körbe Egyesület e-mail címén: attila.csengeri@gmail.com vagy telefonon lehet:  0620/4179626.

Az „Érd Körbe” Érden és környékén, sőt messzebb földön ismertté vált, az Érd Körbe Egyesület által szervezett városi, családi kerékpáros rendezvény, felvonulás.

Az Érd Körbe Egyesület 2012-ben alakult meg Érd környéki kerékpárosok összefogásával. Alapító tagjai többsége az 1999-ben alakult kerékpáros civil szervezettel, a Tekergő Egyesülettel az elmúlt évtizedben több ezer embert mozgattak meg különböző programjaikon. Fő céljuk a kerékpározás, a szabadidő hasznos eltöltésének népszerűsítése. Ennek érdekében az Egyesület folyamatos lobbi tevékenységet folytat Érd és térsége közlekedési rendszerének kerékpárosbaráttá tételéért. Az elmúlt években egyre sikeresebb, egyre nagyobb tömegeket megmozgató rendezvénye az Érd Körbe városkerülő kerékpáros felvonulás. A rendezvény célja elsősorban a kerékpározás népszerűsítése, a szervezet ezen keresztül hívja fel a figyelmet a kerékpározás fontosságára, előnyeire, szépségeire. Évente kétszer, a tavaszi Föld Napja és az őszi Autómentes Nap időpontjaihoz igazítva került megrendezésre.

Eseményeik között a szervező Érd Körbe Egyesület tagjai ismertető és érdekvédő tevékenységet folytatnak a városi fórumokon Érd kerékpárosbarát fejlesztését célozva, a biztonságos kerékpáros közlekedés feltételeinek megteremtése érdekében.

Az Érd Körbe Egyesület tevékenységének és az általuk szervezett, koordinált rendezvények társadalmi hasznosságát kiemelten az a helyi közösségeket megmozgató, közösségért végzett munkában együttműködés jelenti, ami ennyi éven keresztül bizonyította vonzerejét.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email