22_03_29_erdmost_nincskep

Így változik a közlekedés húsvétkor

22_03_29_erdmost_nincskep

Így változik a közlekedés húsvétkor

Ünnepi menetrend szerint járnak a vonatok, a távolsági buszok és a HÉV-ek is.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az ünnepi hosszú hétvégén megváltozik a vasúti közlekedési rend. A vonatok április 14-én a pénteki, 15-én a szombati, 16-án és 17-én az ünnepnapi, 18-án a vasárnapi, 19-én már a munkanapi menetrend szerint közlekednek, de a Volánbusz-járatok és HÉV-ek közlekedési rendje is módosul – tájékoztatta szerkesztőségünket a MÁV.

A kiemelt, forgalmasabb vonalakon csúcsidőszakokban közlekedő InterCity-vonatokhoz több kocsit is kapcsolnak a lehetőségekhez képest, attól függően, mennyi helyjegyet tudnak eladni.

A várható jelentős utasforgalom és a pénztárak előtti sorban állás elkerüléséért a MÁV jegyváltáshoz a jegyautomaták igénybevételét ajánlja, vagy tízszázalékos kedvezménnyel az online jegyvásárlást az Elvirán vagy a MÁV-applikációban.

Így közlekednek a távolsági buszok

A tavaszi szünet és a húsvéti ünnepek idején a Volánbusz helyi és helyközi autóbuszainak közlekedési rendje is módosul.

Április 15-én, nagypénteken a munkaszüneti napon, 16-án a szabadnapon, 17-én, húsvétvasárnap a munkaszüneti napon, 18-án, húsvéthétfőn a hét első tanítási szünetes munkanapját megelőző munkaszüneti napon érvényes menetrend szerint indulnak a járatok.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email