A BATTHYANY ISKOLA CSAPATA

Hatodszor lett a legeredményesebb iskola a Batthyány

Története során hatodszor lett a B-kategória legeredményesebb általános iskolája a tollaslabdázók diákolimpiájának kiskunfélegyházi országos döntőjén a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola.

Összesen tíz Érdi VSE-s tollaslabdázó képviselte iskoláját a múlt péntek és vasárnap között Kiskunfélegyházán rendezett országos diákolimpiai döntőn, ahol a Batthyány Sportiskola nyolc diákja mellett egy érdi VMG-s és egy százhalombattai Arany-os diák is ütőt ragadott.

Az érdiek közül a kettes korcsoportos lányoknál Dudás Laura diadalmaskodott, míg a fiúknál Horváth Adrián ezüstérmes lett. Ratjuk kívül az egyes korcsoportban Bojtár Boldizsár és a hármasban Fekete Dóra örülhetett egy-egy harmadik helyezésnek.

Az érmek mellett az érdiek számos értékes helyezéssel is hozzájárultak az összetett B-kategóriás sikerhez, hiszen Fekete Tímea (IV. korcsoport) negyedik, Bojtár Áron (I. kcs.), Horváth Hanna (II. kcs.) egyaránt ötödik, Dancs Olivér (III. kcs.) pedig hetedik helyet ért el.

A Batthyány Sportiskola az elért eredményeknek köszönhetően hatodik alkalommal nyerte meg a B-kategóriás tollaslabdázók összesített versenyét.

Az Érdi VSE tollaslabdázói közül még a Vörösmarty Mihály Gimnázium diákja, Kovács Marcell és a százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium tanulója, Zsarnai Milán vett részt a diákolimpiai finálén, ahol a négyes korcsoportban előbbi ötödik, utóbbi kilencedik helyen zárt.

Eredmények, tollaslabda diákolimpia, országos döntő, Kiskunfélegyháza
I. korcsoport
fiúk: 3.
Bojtár Boldizsár, 5. Bojtár Áron
II. kcs.
fiúk: 2.
Horváth Adrián
lányok: 1.
Dudás Laura, 5. Horváth Hanna
III. kcs.
fiúk: 7.
Dancs Olivér
lányok: 3.
Fekete Dóra
IV. kcs.
fiúk: 5.
Kovács Marcell, 9. Zsarnai Milán
lányok: 4.
Fekete Tímea

További cikkeink

A szünidőben is zajlik az élet a Gárdonyi iskolában: a (tisztasági) festés mellett a tornatermet is felújítják, és új gázkazánokat kaptak a nyáron.

Korhű római folyami hajó köt ki a Duna-parton augusztus 15-én délután Százhalombattán. A nemzetközi projekt részeként megvalósuló, római kori hagyományőrző programba bekapcsolódhatnak az érdeklődők is.

További cikkeink

Két tizenegyes, piros lap, az emberhátrány ellenére érdi mezőnyfölény – a vendég Érdi VSE

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email