A BATTHYANY ISKOLA CSAPATA

Hatodszor lett a legeredményesebb iskola a Batthyány

A BATTHYANY ISKOLA CSAPATA

Hatodszor lett a legeredményesebb iskola a Batthyány

Története során hatodszor lett a B-kategória legeredményesebb általános iskolája a tollaslabdázók diákolimpiájának kiskunfélegyházi országos döntőjén a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Összesen tíz Érdi VSE-s tollaslabdázó képviselte iskoláját a múlt péntek és vasárnap között Kiskunfélegyházán rendezett országos diákolimpiai döntőn, ahol a Batthyány Sportiskola nyolc diákja mellett egy érdi VMG-s és egy százhalombattai Arany-os diák is ütőt ragadott.

Az érdiek közül a kettes korcsoportos lányoknál Dudás Laura diadalmaskodott, míg a fiúknál Horváth Adrián ezüstérmes lett. Ratjuk kívül az egyes korcsoportban Bojtár Boldizsár és a hármasban Fekete Dóra örülhetett egy-egy harmadik helyezésnek.

Az érmek mellett az érdiek számos értékes helyezéssel is hozzájárultak az összetett B-kategóriás sikerhez, hiszen Fekete Tímea (IV. korcsoport) negyedik, Bojtár Áron (I. kcs.), Horváth Hanna (II. kcs.) egyaránt ötödik, Dancs Olivér (III. kcs.) pedig hetedik helyet ért el.

A Batthyány Sportiskola az elért eredményeknek köszönhetően hatodik alkalommal nyerte meg a B-kategóriás tollaslabdázók összesített versenyét.

Az Érdi VSE tollaslabdázói közül még a Vörösmarty Mihály Gimnázium diákja, Kovács Marcell és a százhalombattai Arany János Általános Iskola és Gimnázium tanulója, Zsarnai Milán vett részt a diákolimpiai finálén, ahol a négyes korcsoportban előbbi ötödik, utóbbi kilencedik helyen zárt.

Eredmények, tollaslabda diákolimpia, országos döntő, Kiskunfélegyháza
I. korcsoport
fiúk: 3.
Bojtár Boldizsár, 5. Bojtár Áron
II. kcs.
fiúk: 2.
Horváth Adrián
lányok: 1.
Dudás Laura, 5. Horváth Hanna
III. kcs.
fiúk: 7.
Dancs Olivér
lányok: 3.
Fekete Dóra
IV. kcs.
fiúk: 5.
Kovács Marcell, 9. Zsarnai Milán
lányok: 4.
Fekete Tímea

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email