22_03_29_erdmost_nincskep

„Készen állok az értelmes együttműködésre”

22_03_29_erdmost_nincskep

„Készen állok az értelmes együttműködésre”

Csőzik László készen áll arra, hogy együttműködjön Aradszki András országgyűlési képviselővel, mert a térségnek szüksége van kormányzati forrásokra. Fel van adva a lecke a Fidesznek, elfogadja-e a közeledést - mondta az ATV pénteki adásában a polgármester.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Fel kell készülni arra, hogy a következő időszakban a korábbinál is nagyobb figyelem összpontosul majd az ellenzéki városvezetőkre, hiszen ők maradtak azok, akik kormányoznak, és nem a NER-hez tartoznak – mondta Csőzik László polgármester az ATV Start pénteki adásában. 

A legrosszabbra számíthatunk. Hozzá akarnak majd nyúlni az önkormányzati rendszerhez, a hatás- és feladatkörökhöz, valamint a finanszírozáshoz, és így dupla ellenszélben kell majd dolgoznunk

– jegyezte meg.

Én is gratuláltam Aradszki Andrásnak. A választóink elfogadták és látták, van helye értelmes együttműködésnek. Én erre készen állok, azért, mert a térségnek szüksége van kormányzati forrásokra.  Fel van adva a lecke a Fidesznek: elfogadja-e a közeledést, és hajlandó-e segíteni úgy a városnak, hogy ellenzéki annak polgármestere.

Csőzik László úgy látja, nehéz idők jönnek, és a polgármestereknek ott kell lenniük az emberek között. „Rendkívül konzervatív választókerületben élek Érden, de nem érzem az utálatot az emberek részéről, hanem azt, hogy hozzám fordulnak segítségért. Nem gondolom, hogy az önkormányzati választáson ezt a szempontot kihagyják a választók. Emberre szavaznak. Ha helyben jól dolgozunk, ha azt látják, hogy megfeszülünk, és mindent megteszünk az adott településért, és megpróbálunk együttműködni valamilyen módon a kormánnyal – jelen esetben Érd érdekében -, annak meglesz az eredménye” – zárta szavait.

A beszélgetést itt tekinthetik meg.

Forrás: ATV, archív fotó

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email