22_03_29_erdmost_nincskep

Május 7-re halasztják a klímapikniket

22_03_29_erdmost_nincskep

Május 7-re halasztják a klímapikniket

A hétvégi rossz idő miatt elmarad a most hétvégére tervezett klímapiknik a Darukezelő utcában. Az új időpont várhatóan május 7-e. A programot az ÉrdKöve, azaz az Érdi Környezetvédő és Városszépítő Egyesület szervezi. A jelentkezőket értesítik az új időpontról.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Új időpontban, május 7-én rendezik meg a klímapikniket Érd klímabarát parkjában, ahol klímasátorral, játékokkal várják a kicsiket és nagyokat. Tanúi lehetünk, ahogy az ÉrdKöve megkezdi a mezítlábas ösvény kialakítását és kihelyezi az információs táblákat.

Klímaparki piknikre invitálja az érdieket az ÉrdKöve, azaz az Érdi Környezetvédő és Városszépítő Egyesület, amelynek tagjai a pikniken megkezdik a mezítlábas ösvény kialakítását (egyelőre az ösvény keretét teszik le bontott téglákból, geotextíliával kibélelik az ösvény alját, és elkezdik az egyes részek feltöltését is).  Felállítják a klímavédelemmel kapcsolatos tájékoztató táblákat és játékos feladatokat találnak ki, emellett tovább tisztítják a területet, azaz összeszedik a még fellelhető szemetet (ehhez zsákokat biztosítanak a csatlakozóknak).

Szeretnék tovább érlelni a parkra vonatkozó elképzeléseket, átgondolni, megvitatni a park koncepciójába illeszkedő elemek pontos funkcióját és helyét.

Érd klímavédelmi stratégiájának társadalmi egyeztetése is elindult, a pikniken pedig felállítják a klímasátrat, ahol az érdeklődők megismerhetik a dokumentumot, emellett praktikus információkat, tanácsokat kaphatnak a klímabarát életmódról és cselekvési lehetőségekről.

teszt üzenet

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email