denesmercibirkovb-db_archiv

Birkózás: Dénes bolgár ellen kezdi az Eb-t

denesmercibirkovb-db_archiv

Birkózás: Dénes bolgár ellen kezdi az Eb-t

Március 31-én az Érdi Spartacus SC 53 kilogrammos válogatott birkózója, Dénes Mercédesz számára is elkezdődik a budapesti BOK-csarnokban rendezett Európa-bajnokság, melynek első fordulójában a bolgár Irena Binkova ellen lép szőnyegre.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Dénes Mercédesz és a magyar válogatott már novemberben elkezdte a felkészülést a budapesti Európa-bajnokságra, de a válogatott érdi birkózó dolgát nehezítette, hogy számos verseny elmaradt, végül februárban a Bulgáriában rendezett Dan Kolov – Nikola Petrov Emlékversenyen négy meccsel készülhetett a kontinensviadalra.

A 28 éves érdi sportoló a magyar válogatott rangidőseként, világbajnoki, Európa-bajnoki tapasztalatokkal vág neki az Eb-nek, ahol nem lesznek ismeretlen ellenfelei, hiszen már mindenkit ismer a súlycsoportban. Ezzel kapcsolatban hangsúlyozta, mivel ismeri az ellenfeleket, tudja, hogy mindenki ellen megvan a megfelelő stratégia, de csak a versenyen derül ki, meg tudja-e valósítani azt.

Dénes Mercédesszel készült interjúnk ide kattintva olvasható!

Az Érdi Spartacus válogatottja március 31-én, 11.30 után kezdi a selejtezőt az 53 kilogrammosok között a bolgár Irena Binkova ellen. Dénes ágán a svéd Malmgren, a spanyol Rueda Flores, az ukrán Malancsuk és a lengyel Krawczyk szerepel. A 14 óráig tartó selejtezők után 16.45 és 17.45 között rendezik az elődöntőket, míg a vigaszági küzdelmekre és a helyosztókra április 1-jén kerül sor.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email