22_03_29_erdmost_nincskep

A zeneiskola is segít a menekülteken

22_03_29_erdmost_nincskep

A zeneiskola is segít a menekülteken

Április 8-án két rendezvénnyel csatlakozik a „Híd Kárpátaljáért” kezdeményezéshez az érdi Lukin László Alapfokú Művészeti Iskola, amely az intézmény központi épületében adománygyűjtő dobozt helyez ki, míg 15 órától a Bolyai iskolában, 17 órától az Epicentrum Rendezvényközpontban adnak koncertet.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint az intézmény közösségi oldalán tudatta, a Lukin László Ami is csatlakozott a ZeneVarázslat Mozgalom a „Híd Kárpátaljáért” segélyprogramhoz, melyet a Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetségével, a Magyar Református Szeretetszolgálat együttműködésével tűztek ki a hazai zeneiskolák és művészeti iskolák a Kárpátalján élők támogatására.

A Lukin László AMI 2022. április 8-án két rendezvénnyel csatlakozik az országos kezdeményezéshez, ezért április 1-jén az iskola központi épületeiben (Felső utca 33. és 45.) adománygyűjtő dobozt helyeznek ki, ahová a koncertek végéig várják a felajánlátokat, melyet a Magyar Református Szeretetszolgálat és a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola közreműködésével továbbítanak.

Április 8-án előbb 15 órakor a Bolyai János Általános Iskolában a Lukin Csalogányai Fesztivált, 17 órától pedig az Epicentrum Rendezvényközpontban a „Táncoló billentyűk” Zongorafesztivált rendezik meg.

forrás: Lukin László AMI

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email