22_03_29_erdmost_nincskep

A zeneiskola is segít a menekülteken

Április 8-án két rendezvénnyel csatlakozik a „Híd Kárpátaljáért” kezdeményezéshez az érdi Lukin László Alapfokú Művészeti Iskola, amely az intézmény központi épületében adománygyűjtő dobozt helyez ki, míg 15 órától a Bolyai iskolában, 17 órától az Epicentrum Rendezvényközpontban adnak koncertet.

Mint az intézmény közösségi oldalán tudatta, a Lukin László Ami is csatlakozott a ZeneVarázslat Mozgalom a „Híd Kárpátaljáért” segélyprogramhoz, melyet a Magyar Zeneiskolák és Művészeti Iskolák Szövetségével, a Magyar Református Szeretetszolgálat együttműködésével tűztek ki a hazai zeneiskolák és művészeti iskolák a Kárpátalján élők támogatására.

A Lukin László AMI 2022. április 8-án két rendezvénnyel csatlakozik az országos kezdeményezéshez, ezért április 1-jén az iskola központi épületeiben (Felső utca 33. és 45.) adománygyűjtő dobozt helyeznek ki, ahová a koncertek végéig várják a felajánlátokat, melyet a Magyar Református Szeretetszolgálat és a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskola közreműködésével továbbítanak.

Április 8-án előbb 15 órakor a Bolyai János Általános Iskolában a Lukin Csalogányai Fesztivált, 17 órától pedig az Epicentrum Rendezvényközpontban a „Táncoló billentyűk” Zongorafesztivált rendezik meg.

forrás: Lukin László AMI

További cikkeink

További cikkeink

Útjavítás, fűnyírás közműépítés – ezeket a munkákat végzik szerdán az Érdi Közterület-fenntartó Intézmény munkatársai.

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email