22_03_29_erdmost_nincskep

Baseball: könnyed sikerrel indult az NB I

22_03_29_erdmost_nincskep

Baseball: könnyed sikerrel indult az NB I

A Magyar Kupában elszenvedett vereség után győzelemmel kezdte az NB I 2022-es idényét az Érdi Baseball és Softball Club felnőtt férfi élvonalbeli csapata, miután hazai környezetben győzte le 18–3-ra a Jánossomorja Rascalst.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Jól kezdték az új NB I-es idényt az Érd Aeros férfi baseballosai, akik a 2022-es szezon első élvonalbeli mérkőzésén a Mecset utcai pályán látták vendégül a Jánossomorja Rascalst.

Az érdiek ugyan az első inningben csak egy ponttal tudtak meglépni, a másodikban már el is döntötték a lényegi kérdéseket, miután ebben a felvonásban nyolc pontot szereztek. Ugyan a harmadik játékrészben már a Jánossomorja is feliratkozott az eredményjelzőre, de hiába értek be háromszor is a vendégek, az érdiek nyolc pontot szereztek és végül előnyüket a folytatásban is növelve nyertek 18–3-ra.

Az Aeros április 3-án, 15 órától a Budapest Red Wolves vendégeként folytatja szereplését, de hétvégén már az utánpótlás számára is elkezdődnek a mérkőzések, hiszen az Érd Indians U12 április 2-án 12 órától a Debrecen Tigerst fogadja, majd 15 órától az Érd Giants U15 szintén a hajdúságiak ellen lép pályára a Mecset utcai pályán.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email