Hamarosan elkészül a Diósdi úti óvoda – április 1-től várják a jelentkezőket

A tervek szerint 2022. május 17-én készülhet el és 2022. szeptember 1-jén hat csoporttal kezdődhet a nevelési év a Diósdi úton újonnan épített Ég-Ígérő református óvodában, ahová április 1. és 15. között várják a jelentkezéseket.

Literáty Zoltán református lelkész az Érd Tv-t emlékeztette, épp egy éve, 2021 márciusának végén kezdődött a Diósdi úti református óvoda építése, amely a tervek szerint halad, így a kivitelező közlése szerint várhatóan 2022. május 17-én adhatják át a létesítményt, ahol jelenleg is rengetegen dolgoznak.

A református lelkész elmondta, az új óvodában hat, minden igényt kielégítő csoportot alakítanak ki, ahol 150 gyermeket tudnak fogadni. A jelentkezéseket április 1. és 15. között lehet leadni személyesen a Duna utca 77. szám alatt az óvoda honlapján található szükséges dokumentumok kitöltésével. A honlapon a jelentkezési lapok mellett a jelentkezés menete is elérhető.

Az óvoda honlapja és a beiratkozás ide kattintva érhető el!

Literáty Zoltán megjegyezte, már most sok megkeresést kapnak, de a jelentkezéseket április 23-ig bírálják el és értesítik a szülőket.

Tudatta azt is, terveik szerint 2022. szeptember 1-től két kis, két középső és két nagycsoportot indítanának, de a gyermekeknek nem muszáj reformátusnak lenniük, az óvodába bárki jelentkezhet.

A lelkész a beruházás kapcsán megemlítette azt is, az óvoda dolgozói számára egy nyolc férőhelyes parkolót alakítanak ki a Jázmin utca felől, míg a szülőknek a Diósdi út felől több mint harminc parkolóhelyet hoznak létre.

kiemelt kép: Gárdos Attila

Kapcsolódó cikkeink

További cikkeink

Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala Humán-Szolgáltatási Főosztály, Szociális és Egészségügyi Osztály pályázatot hirdet
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email