Térköves burkolat épült a Porcsinrózsa utcában

A vasút felújítást követően helyreállították a járdát és az úttestet a Porcsinrózsa utcában mintegy 2000 négyzetméteren. A rekonstrukció során a vízelvezetést is megoldották, ugyanis az ott élők beszámolói szerint korábban egy-egy eső alkalmával, nagyon komoly problémát okozott a csapadékvíz.

Emlékeznek erre?

Évek óta a felszíni víz okozott gondot a Porcsinrózsa utca lakóinak és az arra közlekedőknek. Az esőzéseket követően a lezúduló csapadékot nem nyelte el a kiépített csatorna, így sokszor autóval és gyalog is járhatatlan volt az utcaszakasz.

Ez a probléma is megoldódott, ugyanis a napokban befejeződik a Porcsinrózsa utca helyreállítása, amire a vasút mellett zajló munkák miatt volt szükség, ugyanis a már elhasználódott térköveket, teljesen tönkre tették az arra járó teherautók. László Ferenc, Érd Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának kommunikációs vezetője elmondta, hogy a régi térköveket 30 százalékban meg tudták menteni, de a maradék 70 százalék új kő, amelyeket a napokban lefektettek a Porcsinrózsa utcában.

Kapcsolódó cikkeink

További cikkeink

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email