22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: győzött és elődöntős a Kárpáti Farkasok U16

22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: győzött és elődöntős a Kárpáti Farkasok U16

Hátrányból fordította meg és nyerte meg 2-1-re az egyik fél második győzelméig tartó párharcot a Vasas SC ellen az U16-os jégkorongbajnokság negyeddöntőjében a Kárpáti Farkasok, amely az Érdi Jégcsarnokban rendezett harmadik mérkőzést 11-5-re nyerte meg.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint beszámoltunk róla, az érdi jégkorongozók a negyeddöntő első felvonásán, múlt hétvégén hazai környezetben, szoros mérkőzésen szenvedtek 5-4-es vereséget a fővárosi piros-kékektől a negyeddöntő első mérkőzésén.

A Kárpáti Farkasok azonban a szerdai idegenbeli találkozón ragyogó teljesítményt nyújtva egyenlítette ki a párharcot, hiszen 9-4-re nyert a Vasas Jégcentrumban.

A felek harmadik, Érdi Jégcsarnokban rendezett fellépését remekül kezdte David Minárik együttese, amely Kuminka Zsombor és Keszthelyi Csaba duplái mellett Palla Félix góljával már az első harmadban tetemes előnybe került (5-0). Bár a második játékrész elején valamelyest zárkózott a Vasas, az érdiek 5-2-ről újabb négy gólt szereztek és a záró harmadban is tartották a különbséget. A Kárpáti Farkasok végül 11-5-re győzött a negyeddöntő harmadik mérkőzésén, így a párharcot meccshátrányból fordítva nyerte meg 2-1-re és jutott a bajnokság elődöntőjébe.

A legjobb négy között a Kárpáti Farkasok a Budapesti Jégkorong Akadémiával vív ugyancsak az egyik fél második győzelméig tartó párharcot a döntőbe jutásért. Az első mérkőzést március 16-án tartják a Kisstadionban, majd a visszavágóra március 20-án kerül sor Érden. Amennyiben szükséges, a felek a harmadik találkozót március 23-án, szerdán játsszák le a fővárosban.

U16, negyeddöntő, 3. mérkőzés
Kárpáti Farkasok – Vasas SC 11-5 (5-0, 4-2, 2-3)
A Kárpáti Farkasok gólszerzői: Kuminka (3., 11. perc), Keszthelyi Cs. (5., 6. p.), Palla F. (9., 35. p.), Nagy B. (33. p.), Balázs E. (37. p.), Horváth A. (40., 55. p.), Molnár B. (49. p.)
Az egyik fél második győzelméig tartó párharc végeredménye: 2-1 a Kárpáti Farkasok javára

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email