foldrajzimuzeum_200119

Fogynak a helyek a Földrajz Éjszakájára

foldrajzimuzeum_200119

Fogynak a helyek a Földrajz Éjszakájára

Április 1-jén 18 és 20 óra között tartja meg a Földrajz Éjszakája elnevezésű programját a Magyar Földrajzi Múzeum, amely az egész családnak szóló kalandjátékkal várja az érdeklődőket ingyenes eseményén.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az utazó – ezzel a címmel hirdette meg idei programját a Földrajz Éjszakájára a Magyar Földrajzi Múzeum, amely április 1-jén, azaz bolondok napján kalandjátékkal várja a kicsiket és nagyokat.

A különleges kalandjáték alatt térben és időben tehetünk utazást magyar utazókkal, miközben izgalmas történeket részesei lehetünk, rejtvényeket oldhatunk meg és rejtélyeket bogozhatunk ki – és a végén még a jutalom sem marad el.

A múzeum tudatta, a kalandjátékon való részvételhez nincs szükség előzetes tudásra, hiszen a kiállításokon minden információ megtalálható.

A játékon való részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött, melyet a macsai@foldrajzimuzeum.hu és az info@foldrajzimuzeum.hu címre várnak.

A játékra családok jelentkezését várják, ideális esetben két felnőttel és három gyermekkel, de ettől el lehet térni.

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email