22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: hazai jégen került hátrányba a Kárpáti Farkasok

22_03_29_erdmost_nincskep

Jégkorong: hazai jégen került hátrányba a Kárpáti Farkasok

Hazai jégen, kiélezett küzdelemben, szenvedett 5-4-es vereséget a Vasas SC-től a Kárpáti Farkasok U16-os jégkorongcsapata a korosztályos bajnokság negyeddöntőjének első mérkőzésén.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hétvégén a Vasas SC ellen, az Érdi Jégcsarnokban kezdte meg az U16-os jégkorongbajnokság negyeddöntőjét a Kárpáti Farkasok. Az egyik fél második győzelméig tartó párharc első mérkőzését bár nem kezdték rosszul az érdiek, hiszen az angyalföldi vezetésre még az első harmadban válaszolt Balázs Előd és Barna Olivér, de a második húsz percben a fővárosi piros-kékek is fordítottak (2-4). A Farkasok ugyan szépített és a záró felvonásban Kuminka Zsombor révén még egyenlített is, fordítani már nem tudott és végül 5-4-es vereségével hátrányba került a párharcban.

A negyeddöntő második mérkőzését márcus 9-én, szerdán, 18.15-től játsszák a felek a Vasas Jégcentrumban, míg – ha szükséges – a harmadik találkozót március 13-án, vasárnap 12.30-tól tartják Érden.

U16, negyeddöntő, 1. mérkőzés
Kárpáti Farkasok – Vasas SC 4-5 (2-1, 1-3, 1-1)
A Kárpáti Farkasok gólszerzői: Balázs E. (12. perc), Barna O. (19., 35. p.), Kuminka (50. p.)

A klub U14-esei számára hétvégén kezdődik az 5-12. helyért rendezett helyosztó.

A kisebb korosztályok közül a mögöttünk hagyott hétvégén az U12-esek mindhárom bajnokságban jégre léptek, ebből kettőt az Érdi Jégcsarnokban játszottak a Kárpáti Farkasok, míg az U10-esek a kék, az U8-asok két csapata a kék és a piros bajnokságban vívott négy-négy mérkőzést.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Dr. Dizseri Tamás Habilitációs Központ pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.)

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email