nagyallomas_200706

Hétfőn indul a parkoló kivitelezése Érd állomáson

nagyallomas_200706

Hétfőn indul a parkoló kivitelezése Érd állomáson

Március 7-én megkezdik a Tolmács utcai P+R parkoló kivitelezését. A beruházás várhatóan július 15-én zárul. A fejlesztés részeként egy 47 férőhelyes parkoló valamint egy 44 férőhelyes kerékpártároló épül, a kivitelezés ideje alatt korlátozzák majd a forgalmat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az önkormányzat tájékoztatása szerint a projekt a NIF Zrt. beruházásában valósul meg. A fejlesztés részeként 46+1 férőhelyes P+R („park and ride”, azaz „parkolj és utazz”), valamint 44 férőhelyes B+R („bike and ride”, vagyis „biciklizz és utazz”) parkoló épül.

A kivitelezés ideje alatt az érintett területen forgalomkorlátozásra lehet majd számítani, ezért az önkormányzat arra kéri a lakosokat, hogy a kivitelezés ideje alatt fokozott figyelemmel közlekedjenek. Az is előfordulhat, hogy az arra haladó autósoknak néhány percig várakozniuk kell.

Ezen időszak alatt kérjük, szíveskedjenek türelmet tanúsítani mind a munkaterületen dolgozó szakemberekkel, mind a közlekedésben résztvevő társaikkal szemben

– írják.

Panaszok esetén a kivitelező az alábbi elérhetőségeken áll a lakosság rendelkezésére: erd.panasz@vasutepitok-gyor.hu, Vasútépítők Kft., 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 76. 4/413.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email