foter

Adománygyűjtés a kárpátaljaiaknak

foter

Adománygyűjtés a kárpátaljaiaknak

Csőzik László polgármester nemcsak felvonta a Fő téren az ukrán nemzeti lobogót, hanem adománygyűjtést is hirdetett a Kárpátalján élők számára. Tartós élelmiszert, meleg takarókat, tisztálkodó- és higiéniás szereket, illetve baba- és kisgyermekellátáshoz szükséges termékeket várnak.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Csütörtök hajnalban egy önálló állam szuverenitását, a nemzetközi jog előírásait, az Ukrajnával korábban aláírt államközi szerződéseket semmibe véve az autokrata Vlagyimir Putyin hadserege lerohanta, megtámadta szomszédunkat. A tőlünk nem messze folyó háború civilek millióinak életét, vagyonát veszélyezteti, százezrek menekülnek, maradhatnak fedél nélkül, válnak földönfutóvá.” – írja közösségi oldalán Csőzik László.

Mint olvasható, különösen aggódik a kárpátaljai nemzettársainkért, ezért arra kér minden érdit, segítsen. Tartós élelmiszert, meleg takarókat, tisztálkodó- és higiéniás szereket, illetve baba- és kisgyermekellátáshoz szükséges termékeket várnak az adománygyűjtésen.

Az adományok leadhatók:

–  a Topoly utca 2. szám alatti idősek otthonában minden nap 8-20 óra között;

– a Rómer Flóris tér 1. szám alatti Gyermekjóléti Központban pedig hétfőtől csütörtökig 9-16 óra között, illetve pénteken 9-12 óra között lehet leadni.

Mint írja, felveszik a kapcsolatot azokkal a szervezetekkel, szeretetszolgálatokkal, amelyek majd segítenek a segélycsomagok eljuttatásában.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email