magie

Öngyógyító technikájáraól mesélt Magie a Bundáskenyérben

Saját korlátait lépte át Magie, aki új dalában félelmeinek feldolgozásáról énekel. Az öröklődő szorongások és a megfelelési kényszer tudatos önreflexióval feloldhatók, eltávolodva tőlük, fejben felszállva, akár egy madár. Az Otthonom az ég című dalt a Bundáskenyérben mutatta be az énekesnő.

„Sokáig nem ismertem fel, hogy a szorongás, a félelem, a megfeleléskényszer annyira része az életemnek, mint a levegővétel. Nem csak az én részem, a felmenőimé is. Én nem tudok ösztönnel nem félni. Nem szorongani. Nekem mindig el kell döntenem, hogy mint egy madár fejben “felszállok”, és tudatosan eltávolodom ezektől a nyomasztó érzésektől. Használom a szárnyaim, és a negatív mintáimat hátrahagyva a saját szabadságomra találok.” – tárulkozik ki Magie. Egyben igyekszik másoknak is megmutatni önsegítő technikáját.

A dal születésekor az énekesnő egy fél éves elvonuláson vett részt, ami alatt törölte minden addigi közösségi profilját, hogy ne érhessék külső hatások, amik elvonnák a figyelmet saját belső énjének felfedezésétől és megértésétől.
A ránk rakódott, vagy éppen belénk nevelt kényszerek a hétköznapi cselekvéseink alapját képezik, amiből kitörni, csak határozott szándékkal lehet. Az ösztönös rossz minták helyett sokszor kell egy nagy levegő és elemelkedni a felszínről, fentről nézni rá a problémára.

„Ezért lett óriási jelkép nekem a madár. Emlékeztet arra, hogy megtörhetek generációs negatív mintákat. Emlékeztet arra, hogy bármikor vehetek egy nagy levegőt, és irányítani tudom a fókuszomat. Amikor ránézek a tetoválásomra, vagy eszembe jut ez a jelkép egy-egy nyomasztó helyzet közepette, már ismerős érzésként kopogtat a könnyedség, mert már tudom, hogy a “repülés” egy olyan mentális lehetőség számomra, ami bármikor elérhető.” – meséli az énekesnő.

További cikkeink

További cikkeink

Három személyautó ütközött össze az M0-ás autóút 48-as kilométerénél, az M3-as felé vezető oldalon,
Pieronymus Kosch grafikusművész alkotásaiból nyílik kiállítás június 24-én, 18 órakor az Érdi Galériában.

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email