magie

Öngyógyító technikájáraól mesélt Magie a Bundáskenyérben

magie

Öngyógyító technikájáraól mesélt Magie a Bundáskenyérben

Saját korlátait lépte át Magie, aki új dalában félelmeinek feldolgozásáról énekel. Az öröklődő szorongások és a megfelelési kényszer tudatos önreflexióval feloldhatók, eltávolodva tőlük, fejben felszállva, akár egy madár. Az Otthonom az ég című dalt a Bundáskenyérben mutatta be az énekesnő.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Sokáig nem ismertem fel, hogy a szorongás, a félelem, a megfeleléskényszer annyira része az életemnek, mint a levegővétel. Nem csak az én részem, a felmenőimé is. Én nem tudok ösztönnel nem félni. Nem szorongani. Nekem mindig el kell döntenem, hogy mint egy madár fejben „felszállok”, és tudatosan eltávolodom ezektől a nyomasztó érzésektől. Használom a szárnyaim, és a negatív mintáimat hátrahagyva a saját szabadságomra találok.” – tárulkozik ki Magie. Egyben igyekszik másoknak is megmutatni önsegítő technikáját.

A dal születésekor az énekesnő egy fél éves elvonuláson vett részt, ami alatt törölte minden addigi közösségi profilját, hogy ne érhessék külső hatások, amik elvonnák a figyelmet saját belső énjének felfedezésétől és megértésétől.
A ránk rakódott, vagy éppen belénk nevelt kényszerek a hétköznapi cselekvéseink alapját képezik, amiből kitörni, csak határozott szándékkal lehet. Az ösztönös rossz minták helyett sokszor kell egy nagy levegő és elemelkedni a felszínről, fentről nézni rá a problémára.

„Ezért lett óriási jelkép nekem a madár. Emlékeztet arra, hogy megtörhetek generációs negatív mintákat. Emlékeztet arra, hogy bármikor vehetek egy nagy levegőt, és irányítani tudom a fókuszomat. Amikor ránézek a tetoválásomra, vagy eszembe jut ez a jelkép egy-egy nyomasztó helyzet közepette, már ismerős érzésként kopogtat a könnyedség, mert már tudom, hogy a „repülés” egy olyan mentális lehetőség számomra, ami bármikor elérhető.” – meséli az énekesnő.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email