jegdiszko

Most szombaton is lesz jégdiszkó a Jégcsarnokban

Február 26-án ismét közönségkorcsolyázással és jégdiszkóval várja a nagyközönséget az Érdi Jégcsarnok. A Velencei úti létesítményben 15.30-tól tartják a farsangi közönségkorcsolyát, ahol a legötletesebb jelmezben érkezőket ajándékkal jutalmazzák.

A jelmezversenyen való részvételhez csak egy fotót kell készíteni magunkról a jégcsarnokban, melyet a közösségi oldalon úgy osszunk meg, hogy a Kárpáti Farkasokat megjelöljük és használjuk az  #erdijegcsarnok és #karpatifarkasok hashtageket.

A február 26-i közönségkorcsolyázás 15.30-kor kezdődik, 17.05-től sorsolják a tombolát, majd 20 órától már dj-vel várják a jégdiszkóra érkezőket.

A közönségkorcsolyázás vége és a jégdiszkó kezdete között az emeleti, fűtött előtérben kényelmesen lehet várakozni, ahol büfé is várja a közönséget. A programok látogatása védettségi igazolvány bemutatásával lehetséges. A rendezvényen mindenkinek szükséges a jégcsarnok házirendjének elfogadása és betartása. A program változtatásának jogát fenntartják.

A közönségkorcsolyázás és a jégdiszkó árairól az alábbi linkre kattintva lehet tájékozódni https://karpatifarkasok.hu/hu/tartalom/kozonsegkorcsolya

További cikkeink

További cikkeink

Útjavítás, fűnyírás közműépítés – ezeket a munkákat végzik szerdán az Érdi Közterület-fenntartó Intézmény munkatársai.

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email