jegdiszko

Most szombaton is lesz jégdiszkó a Jégcsarnokban

jegdiszko

Most szombaton is lesz jégdiszkó a Jégcsarnokban

Február 26-án ismét közönségkorcsolyázással és jégdiszkóval várja a nagyközönséget az Érdi Jégcsarnok. A Velencei úti létesítményben 15.30-tól tartják a farsangi közönségkorcsolyát, ahol a legötletesebb jelmezben érkezőket ajándékkal jutalmazzák.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A jelmezversenyen való részvételhez csak egy fotót kell készíteni magunkról a jégcsarnokban, melyet a közösségi oldalon úgy osszunk meg, hogy a Kárpáti Farkasokat megjelöljük és használjuk az  #erdijegcsarnok és #karpatifarkasok hashtageket.

A február 26-i közönségkorcsolyázás 15.30-kor kezdődik, 17.05-től sorsolják a tombolát, majd 20 órától már dj-vel várják a jégdiszkóra érkezőket.

A közönségkorcsolyázás vége és a jégdiszkó kezdete között az emeleti, fűtött előtérben kényelmesen lehet várakozni, ahol büfé is várja a közönséget. A programok látogatása védettségi igazolvány bemutatásával lehetséges. A rendezvényen mindenkinek szükséges a jégcsarnok házirendjének elfogadása és betartása. A program változtatásának jogát fenntartják.

A közönségkorcsolyázás és a jégdiszkó árairól az alábbi linkre kattintva lehet tájékozódni https://karpatifarkasok.hu/hu/tartalom/kozonsegkorcsolya

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email