rajzpalyazatszepes_220221 (1)

Mi jut eszedbe a ‘48-as szabadságharcról? Alkosd meg!

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is meghirdette az 1848-49-es szabadságharchoz kapcsolódó rajzpályázatát a Szepes Gyula Művelődési Központ, amelynek vezetője reményét fejezte ki, hogy a pandémia miatt online térbe szorult kiállítást idén már a hagyományos módon megtarthatják.

Wolf Katalin, a Szepes Gyula Művelődési Központ igazgatója kitért rá, az elmúlt évek tapasztalatai szerint ezúttal is digitalizálják a beadott pályaműveket, melyeket az intézmény közösségi oldalán tesznek majd közzé, emellett szeretnének hagyományos eredményhirdetést és kiállítást tartani.

A pályázat részleteiről Wolf Katalin beszélt az Érd FM 101.3-nak

 

 

A pályázaton 6-18 éves diákok indulhatnak, az alkotások szabadon választott technikával készülhetnek.

A pályaművek bemutathatják a szabadságharc eseményeit, történelmi alakjait és azt, hogy mit jelent ma számunkra a szabadság.

A munkákat A/4-esvagy A/3-as méretben, passzpartú nélkül lehet beadni. A szervezők kérik, hogy a pályázók az  alkotások hátoldalán tüntessék fel a beküldő nevét, életkorát, lakcímét, a kép címét és technikáját. Ha iskolán keresztül pályáznak, az iskola nevét, az osztályt és a felkészítő tanár nevét.

A pályázatot három korcsoportban írják ki: 6-10, 11-14, 15-18 évesek.

A beadott munkákat szakmai zsűri javasolja kiállításra és díjazza, amely megtekinthető lesz március 14-től a művelődési központ kamrateremében. Az (előreláthatólag) személyes eredményhirdetésre a művelődési központ által szervezett március 14-i rendezvényen kerül sor.

Beadási határidő: 2022. március 8., személyesen vagy postai úton, a Szepes Gyula Művelődési Központ címén (2030 Érd, Alsó utca 9. – a borítékon kérjük eltüntetni: “Március 15. – rajzpályázat” )

Bővebb információ a spanyiel.szandra@szepesmk.hu e-mail címen vagy a 23/365-490 telefonszámon kérhető, a rajpályázat eseményét a közösségi oldalon itt találják.

További cikkeink

További cikkeink

Útjavítás, fűnyírás közműépítés – ezeket a munkákat végzik szerdán az Érdi Közterület-fenntartó Intézmény munkatársai.

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email