rajzpalyazatszepes_220221 (1)

Mi jut eszedbe a ‘48-as szabadságharcról? Alkosd meg!

rajzpalyazatszepes_220221 (1)

Mi jut eszedbe a ‘48-as szabadságharcról? Alkosd meg!

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is meghirdette az 1848-49-es szabadságharchoz kapcsolódó rajzpályázatát a Szepes Gyula Művelődési Központ, amelynek vezetője reményét fejezte ki, hogy a pandémia miatt online térbe szorult kiállítást idén már a hagyományos módon megtarthatják.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Wolf Katalin, a Szepes Gyula Művelődési Központ igazgatója kitért rá, az elmúlt évek tapasztalatai szerint ezúttal is digitalizálják a beadott pályaműveket, melyeket az intézmény közösségi oldalán tesznek majd közzé, emellett szeretnének hagyományos eredményhirdetést és kiállítást tartani.

A pályázat részleteiről Wolf Katalin beszélt az Érd FM 101.3-nak

 

 

A pályázaton 6-18 éves diákok indulhatnak, az alkotások szabadon választott technikával készülhetnek.

A pályaművek bemutathatják a szabadságharc eseményeit, történelmi alakjait és azt, hogy mit jelent ma számunkra a szabadság.

A munkákat A/4-esvagy A/3-as méretben, passzpartú nélkül lehet beadni. A szervezők kérik, hogy a pályázók az  alkotások hátoldalán tüntessék fel a beküldő nevét, életkorát, lakcímét, a kép címét és technikáját. Ha iskolán keresztül pályáznak, az iskola nevét, az osztályt és a felkészítő tanár nevét.

A pályázatot három korcsoportban írják ki: 6-10, 11-14, 15-18 évesek.

A beadott munkákat szakmai zsűri javasolja kiállításra és díjazza, amely megtekinthető lesz március 14-től a művelődési központ kamrateremében. Az (előreláthatólag) személyes eredményhirdetésre a művelődési központ által szervezett március 14-i rendezvényen kerül sor.

Beadási határidő: 2022. március 8., személyesen vagy postai úton, a Szepes Gyula Művelődési Központ címén (2030 Érd, Alsó utca 9. – a borítékon kérjük eltüntetni: „Március 15. – rajzpályázat” )

Bővebb információ a spanyiel.szandra@szepesmk.hu e-mail címen vagy a 23/365-490 telefonszámon kérhető, a rajpályázat eseményét a közösségi oldalon itt találják.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email