22_03_29_erdmost_nincskep

Tevékenység-irányító mentett életet

22_03_29_erdmost_nincskep

Tevékenység-irányító mentett életet

Egy aggódó ismerősnek, egy lelkiismeretes tevékenység-irányítónak és jónéhány tettre kész Pest megyei rendőrnek, tűzoltónak, orvosnak és mentőnek köszönheti életét egy érdi férfi – írja a police.hu.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nagy József r. zászlós 2022. február 12-én este, nem sokkal szolgálatba lépését követően szokatlan hívást fogadott a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjának ügyeleteseként.

A hívó elmondta, hogy egy ismerősével beszélt telefonon, amikor a férfi beszéde hirtelen érthetetlenné, zavarodottá vált, kereste a szavakat és a kérdésekre sem tudott válaszolni. Miután a hívás megszakadt, nem tudta őt újra elérni.

A bejelentő a férfi nevén és telefonszámán kívül más elérhetőséget nem tudott megadni a hatóságnak.

Nagy József. r. zászló a rendelkezésre álló adatokból két lakcímre szűkítette le a segítségre szoruló férfi lehetséges hollétét. Az egyik fővárosi címen egy albérlő nyitott ajtót a kiérkező járőröknek és elmondta, hogy napközben találkozott a lakás tulajdonosával, aki egyébként Érden lakik.

A másik, érdi lakáshoz a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság beosztottai mentek ki. A csöngetésre azonban senki nem nyitott ajtót és mozgást és fényt sem láttak az épületben.

Tekintettel a körülményekre, a katasztrófavédelem munkatársainak segítségével bejutottak a házba, ahol megtalálták a magatehetetlen férfit, akihez mentőt hívtak.

A mentőszolgálat munkatársai stabilizálták a 64 éves férfi állapotát és további ellátásra kórházba vitték.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email