img_4927

Kosár: helyt állt a tartalékos VMG a dobogós ellen

img_4927

Kosár: helyt állt a tartalékos VMG a dobogós ellen

A nagyszünetig kifejezetten jól tartotta magát, de a második félidőben „elfogyott” a mindössze öt felnőtt és egy ifijátékossal kiálló Gia Form-VMG DSE, amely végül 91 – 64-es vereséget szenvedett a harmadik helyezett TFSE-től a férfi kosárlabda NB II Közép A-csoportjának 16. fordulójában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az érdiek ezúttal Riskó Dávidra, Szántó Andrásra és Nyitrai Ákosra sem számíthattak, s végül öt felnőtt és egy ifijátékossal felállva fogadták a TFSE-t.

Ennek ellenére az első két negyedben csere nélkül is remekeltek a házigazda érdiek, akik az első tíz percet ugyan 24–14-re elveszítették, de a nagyszünetben így is csak egypontos hátrányban voltak (42–43).

A térfélcsere után viszont már nem bírták a fővárosiak tempóját a hazaiak, akik egyre jobban elfáradtak és végül 94–61-es vereséget szenvedtek.

„Az első félidei teljesítményünk csere nélkül káprázatos volt, egálban voltunk. Sajnos tudni lehetett, hogy nem bírjuk végig erővel öt felnőtt és egy ifijátékossal, így szép lassan felőrölt minket a fizikálisan amúgy is jobb TF. Köszönöm azoknak a csapattársaimnak, akik itt voltak és hősiesen küzdöttek”

– fogalmazott a mérkőzés kapcsán Valaczkay Gábor, játékos-edző.

Az érdiek nyolc győzelemmel és hét vereséggel hetedik helyen állnak a tabellán. Legközelebb pedig február 20-án, 11 órától lépnek pályára, amikor a hatodik helyezett ELTE Fortis vendégeként vívnak rangadót.

Férfi kosárlabda NB II, Közép A-csoport, 16. forduló
Gia Form-VMG DSE–TFSE 61–94 (14–24, 28–19, 11–27, 8–24)
A Gia Form-VMG DSE pontszerzői: Valaczkay 23/9, Naser 20/6, Miháczi 13, Felházi 3/3, Radnai 2

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email