22_03_29_erdmost_nincskep

Programajánló

22_03_29_erdmost_nincskep

Programajánló

Összegyűjtöttük az elkövetkezendő egy hét érdi programjait.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Február 11-én, pénteken 17 órától Fecskefészek készítő családi délutánt rendeznek a Szepes Gyula Művelődési Központban Hubert Kinga keramikussal. Amit szükséges hozni: egy nyújtófa, egy régi konyharuha, lepedő vagy vászon darab. A fészkek égetés után hazavihetőek. A foglalkozás ára: 2000 Ft. Előzetes regisztráció szükséges a szilvasi.dora@szepesmk.hu email címen.

Február 12-én, szombaton 14 órakor Életszakaszaink címmel tart előadást a Madarász Éva, párkapcsolati és házassági tanácsadó a Házasság Hete alkalmából a Parkvárosi Közösségi Házban.

Február 12-én, szombaton, 16 óra 30-kor mesedélutánt tartanak a Parkvárosi Közösségi Házban. Havi rendszerességgel várják a gyerekeket egy közös mesehallgatásra és utána egy kis kreatív alkotásra. A februári mesét Györke Laura szinkronszínész mondja el.

Február 13-án, vasárnap 15 és 20 óra között Bálint és Valentin napi utolsó korizásra hívja az érdieket a Szepes Gyula Művelődési Központ, a főtéren található jégpályához. Valentin napi dekoráció, zene, fotózás, korizás és jó hangulat várja az érdeklődőket.

Február 13-án, vasárnap 15 órakor az Éjjel az Orfeumban című zenés kabarét mutatják be a Parkvárosi Közösségi Házban.

Február 15-én, kedden a kisgyermekes anyukák kipróbálhatják a Parkvárosi Közösségi Házban a Bukfenc játékos babatornát. A torna 1-3 éves gyermekek részére pedagógus vezetésével, sok mondókával, dallal, hangszerekkel, speciális mozgásfejlesztő eszközökkel zajlik. A foglalkozást keddenként 9 órakor tartják. (Érdeklődni Marosi Editnél, a +36 20 933 82 72-es telefonszámon lehet.)

Február 15-én, kedden 17 órától Lehoczki Zsuzsanna muzeológus, helytörténész tart előadást a Magyar Földrajzi Múzeumban „A pestistől a COVID-ig – járványos megbetegedések Érden a XVIII.-XXI. században címmel.

Február 16-án, szerdán 9 óra 30-kor a Ringató foglalkozást is érdemes kipróbálni a Szepes Gyula Művelődési Központban. A foglalkozások az óvoda előtti korosztálynak szólnak, néhány hónapos kortól három éves korig, heti rendszerességgel. (Érdeklődni Bauerné Tóth Katalinnál, a +36 20 343 03 93-as telefonszámon lehet)

Február 16-án, szerdán 18:00-19:30 között a Szepes Gyula Művelődési Központban a fazekas keramikus szakkör következő foglalkozására kerül sor. Itt mindenki kiélheti fantáziáját és kreativitását, megismerheti azt a csodát, amit az agyag jelent. A kezdők megtanulhatják az agyag összetevőit, jellemvonásait, lelőhelyeit, megmunkálási lehetőségeit, feldolgozását, formázását, szárítását, festését, díszítését, kiégetését. Megismerhetik a megmunkálás alapfogásait, a kézi formázás technikáit. (Huber Kinga +36 20 559 79 79)

Február 17-én, csütörtökön 9.30-10.15-ig a Szepes Gyula Művelődési Központban,18-án pénteken 10.00- 10.45-ig a Parkvárosi Közösségi Házban Pamacsoló pamacska foglalkozást tartanak. Ez egy kis létszámú, komplex fejlesztő foglalkozás 1-3 éves gyermekeknek, ahol a szülővel közös élményt szerezve festhetnek, gyurmázhatnak, ragaszthatnak, alkothatnak a kicsik, miközben játékosan fejlődnek. A foglakozásokat minden héten megtartják. (Bejelentkezés és érdeklődés: info@pamacsolo.hu, +36 70 230 93 27)

Február 19-én, szombaton 16 órakor a Parkvárosi Közösségi Házban Fények, árnyak, színek címmel nyílik kiállítás Kovács Juditnak, az APS Studió tagjának fotóiból. A kiállítást megnyitja Abonyi Maya, az APS Studió vezetője.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email