jardaepitesalsoutcaedora_220209

Folytatódik a járdaprogram

jardaepitesalsoutcaedora_220209

Folytatódik a járdaprogram

Az önkormányzat folyatja a járdaprogramot: az Alsó utca mintegy 250 méteres szakasza újul meg teljesen, és az Edit utcában, a Marianum iskola mellett is helyreállítják a feltört aszfaltot - mondta el az Érdi Televíziónak Csőzik László polgármester.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A városvezető elmondta azt is: a járdaépítés pályázati forrásból kezdődött Érd két történelmi főutcájában. Az Alsó utca egyik szakaszát újították fel, majd a Felső utca fenti szakaszán dolgoztak. Ez egy hetvenmilliós beruházás volt. Saját forrásból folytatták aztán a járdaépítést a Felső utcában, így most már jó minőségű járdán lehet eljutni egészen a piacig. 

Jelenleg az AVL cég kábelfektetési munkálatai miatt feltört járdát építik újjá. „A kérdés az, tudjuk-e majd tavasszal folytatni a járdaprogramot az Alsó utcában, hiszen már nincs messze az utca vége. Ha ez sikerül, el tudjuk mondani, hogy Érd mindkét történelmi főutcája térköves járdát kapott. Azon dolgozunk, hogy legyen folytatás” – hangsúlyozta Csőzik László, hozzátéve: a város több pontján szeretnék folytatni a járdaprogramot, kiemelve az Ürmös utcát – ez lesz a következő nagy beruházás, amit még az idén meg kívánnak valósítani. 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email