mosos

Jót akart a mosóban a károkozó

mosos

Jót akart a mosóban a károkozó

Egy érdi mosóhoz gurult be január 27-én személyautóval egy 20 éves férfi. Patikára mosta a kocsiját, majd mosópisztollyal kezében a kezelőpanel felé indult. Ahelyett azonban, hogy visszarakta volna a helyére, vízsugárral csapatta le a panelt. Kihallgatásán azt mondta a férfi: csak jót akart.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Csak jót akart, amikor megkínálta a mosó pénzbedobóját egy kis vízzel. Az autómosó tulaja és a rendőrség azonban nem köszönte meg.

Az történt, hogy miután végzett, ahelyett hogy visszarakta volna a helyére a pisztolyt, vízsugárral csapatta le panelt. Miután végzett, beült a kocsiba és elhajtott. A készülék elektronikája nem bírta a zuhanyt, működésképtelenné vált, a kárt 150 ezer forintban határozta meg a tulajdonos.

Az érdi rendőrök néhány nap alatt azonosították a kezelőpanelt mosópisztollyal megrongáló férfit. A 20 éves helyi lakos kihallgatásán beismerte a terhére rótt bűncselekményt, állítása szerint koszosnak ítélte a pénzbedobó nyílást, ezért önként vállalkozott a lemosására. A sáros, koszos nyílást megtisztította, jobb híján a kéznél lévő mosópisztollyal.

A férfi ellen rongálás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást az Érdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email