22_03_29_erdmost_nincskep

Up röpi: három különböző érdi siker

22_03_29_erdmost_nincskep

Up röpi: három különböző érdi siker

Bár mindhárom mérkőzését megnyerte, az egyiket három, a másikat négy, a harmadikat pedig öt szettben a Delta RSE Érd U15-ös együttese az Országos Gyermek Bajnokság másodosztályának középszakaszában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Veszprémben kezdte meg a középszakaszt az Országos Gyermek Bajnokság másodosztályában a Delta RSE Érd U15-ös röplabdacsapata, amely a házigazda VESC-Narancssárgát könnyedén múlta felül 3:0-ra, majd a Kertvárosi SE kék csapata ellen 3:1-re, a Dunakanyar ellen pedig 3:2-re győztek Hopkáné Wolf Rita tanítványai.

„Kicsit megijedtem a kezdésünkkor, mert egy hosszú labdamenet volt az első és azt elveszítettük, majd ebbe teljesen belezavarodva még vagy három labdamenetben alulmaradtunk. Aztán hála az égnek felvettük a ritmust, és végig irányítva a játékot, megnyertük a mérkőzést” – kezdett bele a hétvégi játéknap értékelésébe Hopkáné Wolf Rita, vezetőedző a klub honlapján. „A másodikon sajnálom azt az egy szettet, amit elveszítettünk. Sajnos, ha úgy végigforgunk, hogy mindenki elrontja a szervát, megvan a büntetése. A harmadik párharcot nagyon vártam. Az első két szett alapján azt gondoltam, nem lesz itt baj, de aztán a harmadikat 25-5-re vesztettük el és olyan zavarodottság, tanácstalanság látszott a lányok szemében, hogy nem is volt ellenszer. A negyedik játszmában későn kezdtük felhozni magunkat és ez egy ilyen erős ellenfélnél megbosszulja magát. Az ötödik szettre mindent feltettünk. Egymással és egymásért küzdöttek a lányok. Mindenki hozzátett ehhez a nagyon fontos győzelemhez!” – húzta alá a Delta U15 vezetőedzője.

A Delta U19-esei a másodosztály keleti csoportjának kvalifikációs körében koronavírus-fertőzések miatt nem tudtak kiállni a TFSE-Lónyay, az Eötvös DSE és az UTE U19 B elleni mérkőzésekre, így az ellenfelek 3:0-ra nyerték meg a mérkőzéseket.

Az U11-esek Tahitótfalun vettek részt az Országos Szupermini Bajnokság aktuális fordulóján, ahol az ÉDRA-MÁV Előre Fehérvár B-vel, a Dág KSE-vel, a Dunakanyar LSN A-val és az Újpesti TE-vel csaptak össze.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email