22_03_29_erdmost_nincskep

Mit mesél a víz?

22_03_29_erdmost_nincskep

Mit mesél a víz?

Az Érd és Környéke Horgászegyesület idén is megrendezni a víz világnapjához kapcsolódó rajzpályázatát, amelyre óvodások, alsó és felső tagozatos diákok pályamunkáit várják. A zsűri három kategóriában díjazza a beérkező rajzokat, az egyesület pedig megajándékozza a legjobbakat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A gyerekek egy-egy vízzel kapcsolatos meséből meríthetnek ihletet, és a választott meséhez várnak illusztrációt bármilyen technikával, A/3 vagy A/4 méretben. Fontos, hogy a meséből kiragadott részletben jelenjen meg a víz.

Óvodásoknak és alsó tagozatosoknak ajánlott választható mesék elérhetősége:

  1. Zelk Zoltán: Párácska
  2. Szutyejev: A kis hajó

Felső tagozatosoknak ajánlott választható mesék elérhetősége:

  1. A forrástól a tengerig – Mese a vízről
  2. Fésüs Éva: Az irigy medve

A pályamunkák leadásának határideje 2022. március 26., a leadás helye: Érd, Emma utca 1/B, nyitvatartási időben (hétfő, kedd, szerda, csütörtök 17-19, szombat: 08.30-10-30), illetve fotó formájában email-ben az erdihorgasz@gmail.com címre.

Kérik, a pályamunkák hátoldalán tüntessék fel a mese címét, a pályázó nevét, korát és oktatási/nevelési intézményét. 

A pályamunkákra lehet majd szavazni is, ennek módját a későbbiekben ismertetik a szervezők.  

Ha a vírushelyzet lehetővé teszi, a helyezettek és a legtöbb pályamunkát beküldő intézmény képviselői kiránduláson vehetnek részt Dömsödön, az egyesület tanyáján. 

 

 

 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email