22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: „Még kissé ólomlábakon mozogtunk”

22_03_29_erdmost_nincskep

Foci: „Még kissé ólomlábakon mozogtunk”

Gól nélküli döntetlent játszottak egymással az Érdi VSE és a Monor NB III-as labdarúgócsapatai az Ercsi úti Sporttelepen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Limperger Zsolt, az Érdi VSE vezetőedzője ezúttal sem számíthatott hat játékosára sérülés miatt, ellenben Kollega Krisztián és Gera Dávid is visszatérhetett a csapatba.

Az edzőmeccset a vendég monoriak kezdték jobban, akik már az első percektől kezdve dinamikusabban játszottak ellenfelüknél, de hiába birtokolták többet a labdát, az első nagy helyzetek az érdiek előtt adódtak, de Hunya Krisztián lövése csak a kapufán csattant, majd nagy helyzetet hibáztak el a hazaiak.

Ezután viszont a Monor is többször veszélyeztetett, ugyancsak egy-egy kapufáig és ziccerig eljutva, de a szünetig nem született gól az edzőmeccsen.

A térfélcsere után mindkét vezetőedző többet is változtatott csapatán, de a játék képe nem változott, így hiába próbáltak meg helyzeteket kidolgozni a felek, a kapuk ritkán forogtak veszélyben, így végül gól nélküli döntetlennel zárult a nyolcvanperces edzőmeccs.

„Nagyon hasznos volt ez a mérkőzés. Bár sokan azt gondolják, a Monor egy kiesőjelölt csapat, nagyon pörgős játékot mutatott. Úgy gondolom, mi hétvégén jobban fogunk kinézni, mert még kissé ólomlábakon mozogtak a srácok, de ebben az időszakban nagyon hasznos volt, hogy ellenfelünk egy ritmussal magasabban játszott. Bízom benne, hogy hétvégén már frissebbek leszünk, de a legfontosabb, hogy a Puskás II ellen azok legyünk”

– húzta alá Limperger Zsolt.

Az Érdi VSE téli utolsó edzőmérkőzését február 6-án, 14 órától vívja a Paksi FC második csapata ellen. Az NB III Nyugati csoportjának tavaszi idénye pedig február 13-án, 14 órakor kezdődik, amikor az érdiek a Puskás Akadémia FC II-t látják vendégül az Ercsi úton.

Felkészülési mérkőzés
Érdi VSE–Monor 0–0
Érdi VSE: Kondor – Gubacsi, Csiszár, Gajda, Petrezselyem – Hunya, Pallagi – Szabó R., Koós, Kollega – Kürti
Csereként pályára léptek: Gera D., Kertész B., Révész, Somogyi D., Fügedi
Vezetőedző: Limperger Zsolt

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email