karpatifarkasokedzok

Jégkorong: Nem csak a játékosok, az edzők is fejlődnek

karpatifarkasokedzok

Jégkorong: Nem csak a játékosok, az edzők is fejlődnek

A jégkorong egy dinamikusan fejlődő sportág, melyben teljesen másképp korcsolyáztak, fordultak vagy kezelték a botot a játékosok, mint napjainkban, ezért a Kárpáti Farkasoknál úgy döntöttek, hogy David Minárik edző kollégáinak skill tréningeket tart, hogy a klub lépést tudjon tartani a korral.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Hegyi Ádám, a klub szakmai vezetője úgy fogalmazott, nem feltétlenül mond igazat az, aki mindenhez ért és mindenben jó. David Minárik nem csak az U16-os csapat edzője, hanem a kisebb korosztályoknál korcsolya- és bottechnikát is tanít.

„„Rendszerbe kell foglalni, hogy mik azok a lépések, amiket követni kell, az egészen kicsi gyerekektől, az U8-tól kezdve a felnőttekig. David nekünk ebben nagy segítségünkre van”

– fogalmazott Hegyi Ádám, kifejtve Észak-Amerikában vagy Finn-, illetve Svédországban egy skill edzést négyen-hatan tartanak, kifejezetten szintekre bontva tudnak foglalkozni a játékosokkal, fejleszteni őket.

„Nálunk azért óriási szintkülönbségek vannak minden egyes korosztályban, de ezeket a begyakorolt elemeket próbáljuk mi is gyakorolni folyamatosan. Valaki hamarabb el tudja sajátítani, másnak egy kicsit több idő kell, az tovább gyakorolja, ennek ez a módja” – húzta alá Hegyi Ádám a klub honlapján.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email