22_03_29_erdmost_nincskep

Már takarítják az utakat

22_03_29_erdmost_nincskep

Már takarítják az utakat

Ma hajnalban Érdet is elérte az országos havazás. A főbb utakat, csomópontokat már takarítják az Érdi Közterület-fenntartó Intézmény munkatársai.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Reggelre az egész országot beborította a hó. Az Országos Meteorológiai Szolgálat szombat reggeli veszélyjelzése szerint Fejér, Győr-Moson-Sopron, Vas és Veszprém megyére a további havazás miatt elsőfokú figyelmeztetés van érvényben. Emellett Budapestre, Pest, Borsod-Abaúj-Zemplén, Fejér, Komárom-Esztergom, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Vas és Veszprém megyére a hófúvás veszélye miatt adtak ki szintén elsőfokú figyelmeztetést.

A déli órákig a Dunántúlon, a Duna vonalában, Bács-Kiskun nyugati, délnyugati részein több centiméter hó várható. Öt centimétert meghaladó friss hóréteg elsősorban a Dunántúl középső és nyugati területein, a Dunántúli-középhegységben valószínű, itt helyenként 8-10 centiméter körüli hó is hullhat. Egyúttal felhívták a figyelmet, hogy az élénk, erős északnyugati szél hordhatja a havat. Hófúvásos útszakaszok elsősorban a Dunántúli-középhegység térségében fordulhatnak elő.

Érden nagyjából 10 centiméternyi hó hullott, ami a helyi közlekedésben is okozott némi fennakadást, de az Érdi Közterület-fenntartó Intézmény munkatársai már takarítják és sózzák az utakat. 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email