deltaropi_2

Női röpi: hajszálra a győzelemtől

deltaropi_2

Női röpi: hajszálra a győzelemtől

Bár a pontszerzés összejött, a győzelem elmaradt a 2022-es év első hazai bajnoki mérkőzésén a Delta RSE Érdnek, miután Pavlovics Zsófiáék fordulatokkal tarkított ötszettes drámában kaptak ki 3:2-re a Kispest SE-től.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Dömötör-Mátrai Beáta együttese a női röplabda NB II-U21 B-csoportjában az alapszakasz hajrája előtt áll, ráadásul az érdiek utolsó három meccsüket hazai környezetben játsszák. Ennek első állomásaként a tabella második helyére felálló Kispest SE-t látták vendégül Muhi Lauráék a Bolyai János Általános Iskola tornacsarnokában.

A mérkőzés végletekig kiélezett csatát hozott, hiszen az első játszmát az érdiek, a másodikat a fővárosiak nyerték meg a lehető legkisebb különbséggel (26:24, 23:25), majd a harmadikban a Kispestnek a fordítás is összejött (25:17), de a Delta egy pillanatig sem adta fel és koncentrált végjátékkal, a negyedik szettet 25:22-re behúzva egyenlített. A mindent eldöntő ötödik felvonás végén viszont a Kispest koncentrált jobban és 15:12-es részsikerével 3:2-re megnyerte a mérkőzést.

A Delta a vereség ellenére egy pontot szerzett, mellyel elmozdult az utolsó helyről és megelőzte azt a Közgáz Juniort, melyet január 23-án, 11 órától fogad a Vörösmarty Mihály Gimnázium tornacsarnokában.

Női röplabda NB II-U21, B-csoport
Delta RSE Érd – Kispest SE 2:3 (24, -23, -17, 22, -12)
Delta RSE Érd: Kiss V., Budaházy, Pavlovics, Kőhalmi, Vincze T., Muhi. Csere: Bertalan L. (liberó), Kiss D., Ehmann, Zöld. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email