22_03_29_erdmost_nincskep

Tollas: csokival hangolódtak a diákolimpiára

22_03_29_erdmost_nincskep

Tollas: csokival hangolódtak a diákolimpiára

Hosszú idő után rendezett ismét Csoki Kupát az Érdi VSE tollaslabda szakosztálya és a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola az intézmény tornacsarnokában. Az év végi eseményen négy korosztályban készülhettek fel a január 23-án Érden rendezendő Pest megyei diákolimpiai döntőre a tollaslabdázók.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Gyásszünettel kezdődött az Érdi VSE és a Batthyány Sportiskolai Általános Iskola december 27-én rendezett Csoki Kupája, hiszen a résztvevők a december 24-én tragikus hirtelenséggel elhunyt Mórás Zsoltra, az Érdi VSE ügyvezető elnök-helyettesére, a Batthyány intézményvezető-helyettesére, korábbi önkormányzati képviselőre emlékeztek.

A Csoki Kupát ezúttal a négy legkisebb korosztálynak, az U9-es, U11-es, U13-as és U15-ös versenyzőknek tartották meg, hagyományosan a januári diákolimpiára való felkészülés jegyében.

A közel harminc induló közül többen több korosztályban is elindultak, hiszen a fiatalok felversenyezhettek a nagyokhoz.

A legkisebbeknél a Bojtár-ikrek diadalmaskodtak, hiszen az élen Bojtár Boldizsár végzett Bojtár Áron előtt, míg a dobogó legalsó fokára Banó Levente és Pagonyi Gergely állhattak.

Az U11-es lányoknál Simon Jázmin nyakába került az aranyérem, a második helyen Horváth Hanna, a harmadikon pedig Debre Dorka és Sátrai Lilla végzett, míg a fiúknál Horváth Adrián Szenecsár Milánt, Egri Ákost és Jakab Olivért megelőzve végzett az első helyen.

A legnépesebb mezőny az U13-as korosztályban gyűlt össze, ahol a lányoknál Dudás Vanessza győzött Simon Jázmin előtt, míg a fiúknál Pataki Alex arany-, Dancs Olivér ezüst-, Csécsei Máté és Bojtár Samu bronzérmes lett.

Az U15-ösöknél a fiúkkal versenyző Kis-Kasza Arabella egyedüli lányként lett aranyérmes, míg a fiúknál Kovács Marcell győzött a második helyezett Zsarnai Milánt, illetve a két bronzérmest, Pataki Alexet és Flórián Bencét megelőzve.

Eredmények, Csoki Kupa, 2021.12.27.
U9
fiúk:
1. Bojtár Boldizsár, 2. Bojtár Áron, 3. Banó Levente és Pagonyi Gergely
U11
lányok:
1. Simon Jázmin, 2. Horváth Hanna, 3. Debre Dorka és Sátrai Lilla, 4. Kovácsevics Bernadett
fiúk: 1. Horváth Adrián, 2. Szenecsár Milán, 3. Egri Ákos és Jakab Olivér, 4. Kalácska Ákos
U13
lányok:
1. Dudás Vanessza, 2. Simon Jázmin
fiúk: 1. Pataki Alex, 2. Dancs Olivér, 3. Bojtár Samu és Csécsei Máté, 4. Telkes Frigyes, 5. Boros Barnabás, 6. Narancsik Levente
U15
lányok:
1. Kis-Kasza Arabella
fiúk: 1. Kovács Marcell, 2. Zsarnai Milán, 3. Pataki Alex és Flórián Bence 

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email