22_03_29_erdmost_nincskep

Megérkezett a képviselők karácsonyi ajándéka a Családok Átmeneti Otthonába

22_03_29_erdmost_nincskep

Megérkezett a képviselők karácsonyi ajándéka a Családok Átmeneti Otthonába

Karácsonyi ajándékokkal lepték meg a Családok Átmeneti Otthonában élő gyermekeket a Szövetség Érdért frakció képviselői.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Csornainé Romhányi Judit, a 10. számú választókerület képviselője az Érd TV-nek elmondta, a Családok Átmeneti Otthonában élő tizennyolc gyermeket ajándékozták meg személyre szóló ajándékokkal a Szövetség Érdért frakció tagjai. A képviselő kifejtette, az ajándékok összegét a képviselők közösen dobták össze.

Csornainé Romhányi Judit megjegyezte, szerették volna megtekinteni, ahogy a gyermekek átveszik és kibontják az ajándékokat, de a járványhelyzet miatt az intézményben látogatási tilalom van érvényben.

A képviselő ismertette, a gyermekek társasjátékokat, összerakós játékokat, plüssöket, ruhákat, pipereholmikat is kértek karácsonyra, melyekkel a képviselőknek sikerült örömet okozniuk a Családok Átmeneti Otthonában élőknek.

Tetlák Örs alpolgármester hangsúlyozta, a Szövetség Érdért frakció alapítása óta igyekeznek karácsony előtt mindenkit meglepni, de a Szociális Gondozó Központ számos akcióján is részt vesznek, emellett saját akciókat is szerveznek, így például télen rendszeresen ételosztást is tartanak.

Az alpolgármester megjegyezte, január 2-án a Szövetség Érdért frakció rendezi az új év első ételosztását a Festal Rendezvényházban.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email