22_03_29_erdmost_nincskep

Férfi röpi: ötszettes román győzelem Érden

22_03_29_erdmost_nincskep

Férfi röpi: ötszettes román győzelem Érden

Kiélezett mérkőzésen 3:2-es vereséget szenvedett felkészülési mérkőzésen Romániától a héten Érden edzőtáborozó magyar férfi röplabda-válogatott.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

December 16. és 22. között fiatal kerettel, számos légiós nélkül, mindössze két külföldön játszó játékossal és nyolc újonccal tart edzőtábort a magyar férfi röplabda-válogatottnak Koch Róbert szövetségi kapitány az ÉRD Arénában, melynek részeként a magyar együttes két felkészülési találkozót is játszik Románia legjobbjaival.

A felek első, keddi érdi mérkőzését a magyarok kezdték jobban és bár a nyitószett végén kicsit megtorpantak, a 25:17-es játszmagyőzelemmel így is előnybe kerültek.

A második felvonást viszont a vendégek nyitották jobban, lépéselőnyüket kihasználva pedig 25:22-vel egyenlítettek, de fordítani már nem tudtak, hiszen a harmadik szettet kiélezett küzdelemben, hosszabbítás után húzta be 27:25-re Koch Róbert együttese.

A negyedik játszma is az addigi kiegyenlített csatát hozta, mint előtte, de ebben a játékrészben már a románok bírták jobban a végét és a 25:23-as szettgyőzelmük a mindent eldöntő ötödik szettre is kihatott, hiszen itt már 4:4 után komoly előnybe kerültek, végül 15:10-re nyerték az ötödik játszmát és 3:2-re a mérkőzést.

A két csapat december 22-én, 16.30-kor ismét összecsap egymással az ÉRD Arénában.

Férfi röplabda, válogatott felkészülési mérkőzés
Magyarország–Románia 2:3 (17, –22, 25, 23, –7)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email