deltaropi_2

Röpi: megvan a Delta második győzelme!

deltaropi_2

Röpi: megvan a Delta második győzelme!

A tabella második helyén álló 1. MCM-Diamant RÖAK után a harmadik helyezett Kispesti SE-t idegenben győzte le a Delta RSE Érd női röplabdacsapata az NB II-U21 B-csoportjában, miután Dömötör-Mátrai Beáta együttese kiélezett csatában nyert 3:2-re.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint ismert, a nyáron teljesen kicserélődött a Delta RSE Érd játékoskerete, amely így az alapszakasz első felét az építkezésre, az összeszokásra használta fel. A bajnokság második felére fordulva az érdiek ugyan még kikaptak az éllovas Tatabányai RSE-től, múlt héten nagy skalpot begyűjtve győzték le hazai pályán 3:1-re a kaposvári RÖAK-ot.

Ehmann Katáékra ezt követően a harmadik helyezett Kispest SE vendégeként várt az újabb kemény feladat.

Bár a mérkőzés szoros küzdelmet hozott, de az első és a második játszmában is jól bírta a hajrát a Delta, amely 25:18-as és 25:23-as szettsikerekkel 2:0-ra lépett meg. A harmadik és negyedik játszmákra azonban megváltozott a játék képe, a Kispest előbbit 25:22-re, utóbbit 25:18-ra behúzva egyenlített a szettek tekintetében. A mindent eldöntő ötödik játszmát viszont megint az érdiek bírták jobban és a 15:12-es részsikerrel 3:2-re nyertek, megszerezve idei második bajnoki sikerüket.

A Delta RSE Érd legközelebb csak január 8-án lép pályára, amikor a PTE-PEAC-hoz látogat.

Női röplabda NB II-U21, B-csoport
Kispest SE – Delta RSE Érd 2:3 (18, 23, -22, -18, 12)
Delta RSE Érd: Kiss V., Pavlovics, Vincze T., Muhi, Ehmann, Zöld. Csere: Dénes E. (liberó), Bertalan L., Vas K., Gattyán. Vezetőedző: Dömötör-Mátrai Beáta

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email