22_03_29_erdmost_nincskep

Ez történt az 1. számú választókerületben

22_03_29_erdmost_nincskep

Ez történt az 1. számú választókerületben

Tavaly az Edit utca és a Karolina utca között, míg idén a Kornélia utcától a Széles utcai piacig épült járda Érd 1. számú választókerületében, ahol a közeljövőben is számos fejlesztés várható. A részletekről az Érd Tv Párbeszéd című műsorában beszélt Antunovits Antal, önkormányzati képviselő.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Antunovits Antal az 1. számú választókerület önkormányzati képviselője ismertette, tavaly az Edit utca és a Karolina utca között, idén pedig a Kornélia utcától a Széles utcai piacig készült járda a választókerületben, ahol azonban az elmúlt időszakban nem épültek utak.

Mint Antunovits Antal kitért rá, Csőzik László polgármester programja szerint tervben van a Járom utca, a Dózsa György utca és a Júlia utca szilárd burkolattal való ellátása is, de az önkormányzati képviselő azt kérte, hogy a burkolás mellett mindenképpen készüljön komplett vízelvezetés is.

Emlékeztetett, egy-egy nagyobb esőzés alkalmával – mint történt a közelmúltban is – a Kengyel köz, a Nyereg köz és a Gerebley köz mart aszfaltját a Molnár utcáig viszi az eső, amit később géppel vittek vissza, ezért a Molnár utcával merőleges kisebb utcaszakaszok aszfaltozása is indokolt lenne.

Antunovits Antal ismertette, Ófaluban tervben van a Molnár utcában egy rendezvényház létrehozása, illetve a Hamzsabég tér felújítása (ahol buszforduló, játszótér és pihenőpark kapna helyet), valamint a pincesoron egy közösségi tér kialakítása, melyekre ki volt írva közbe szerzés, de a képviselő ismeretei szerint jelenleg csak a pince alapozási munkálatai zajlanak.

Kérdésre kitért rá, idén díszkivilágítást kapott a Kálvária-hegyen lévő kápolna, de a képviselő szerint fontos lenne a kápolna felújítása is, hiszen az beázik, a tetőről több cserép is hiányzik.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email