22_03_29_erdmost_nincskep

Leukémiás autista kisfiú javára indít jótékonysági árverést és gyűjtést a Szikra

A hétéves autista Piri Zsombornak steril szobára van szüksége, így a Szikra Egyesület őt szeretné támogatni az adománygyűjtő, jótékonysági közösségi oldalán keresztül.

Egyik Szikra gyermekünk, a 7 éves, autizmussal élő Piri Zsomborért és családjáért átváltoztatjuk a csoportot,mert szeretnénk segíteni. Zsombi leukémiás, steril szobára van szüksége.

– írják. Zsombor és testvére, Csongor Szikra-tagok, mindketten,autizmussal élnek. A hétéves Zsombort augusztus 6-a óta kezelik a hematológián. Sok kemoterápiás kezelésen van már túl viszont a daganatos sejtek nem csökkentek le időben, ezért transzplantációra lesz szükség, otthonukban pedig steril szoba kialakítására. 

Mostantól a közösségi oldalon keresztül érkező támogatások, illetve a termékliciteken befolyt összegek Zsomborékat segítik. A “SZIKRA adomány gyűjtés” elnevezésű csoport elérhető itt, de aki szeretne, a szülőknek közvetlenül is utalhat:

Számlaszámuk: Szeleczky Mira

11773425-02893422

Megjegyzés: Zsombiért

 

További cikkeink

További cikkeink

Erős a balatoni forgalom az M7-es autópályán a fővárosból kifelé. Érd és Kápolnásnyék között telített sávokban lehet autózni, szakaszosan torlódnak a járművek.

Reneszánszukat élik a bolhapiacok, garázsvásárok, és nem kell különösebb tudomány, hogy rájöjjünk, miért: egyrészt a kincskeresés izgalma, másrészt a tárgyak kézzelfoghatósága miatt, a siker

Ritka dolog, hogy a város polgármesterétől veheti át egy édesapa a lánya születési anyakönyvi

Facebook

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on reddit
Reddit
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on email
Email