22_03_29_erdmost_nincskep

Szombaton ismét közönségkorcsolya a Jégcsarnokban!

22_03_29_erdmost_nincskep

Szombaton ismét közönségkorcsolya a Jégcsarnokban!

November 13-án 17.30 és 20.30 között ismét lesz lehetőség korcsolyázni az Érdi Jégcsarnokban (2030 Érd, Velencei út 39-41.) – hívta fel a figyelmet a Kárpáti Farkasok honlapján.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A jégkorongegyesület utánpótláscsapatai nagyon sűrű menetrend szerint edzenek és játsszák mérkőzéseiket a jégcsarnokban, de az október 23-i után november 13-án újabb lehetőség kínálkozik a környéken élőknek, hogy korcsolyázzanak egyet a Velencei úti létesítményben.

Mint a szervezők részletezték, a november 13-án, 17.30 és 20.30 között tartandó közönségkorcsolyázásra csak védettségi igazolvánnyal lehet belépni. A programon 18 év alattiak csak nagykorú felügyelete mellett vehetnek részt.

A korcsolyázás mellett a belépőjegy ára a https://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgbolát is tartalmazza, ennek sorsolását pedig a jégkészítés alatt tartják.

A helyszínen lesz „Insta-kapu” is, amely előtt bárki kedvére fotózkodhat. A feltöltött és az #erdijegcsarnok, illetve #karpatifarkasok hashtaggel ellátott instagram-posztok között további ajándék lel gazdára.

A helyszínen a rendezvény ideje alatt büfé üzemel.

A belépőjegyekről, korcsolyabérlésről és egyebekről részletes információ olvasható az alábbi linken: http://karpatifarkasok.hu/hu/tartalom/kozonsegkorcsolya

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses ÓvodaKutyavári Tagóvodája pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében pedagógiai asszisztens munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email