22_03_29_erdmost_nincskep

MÁV jegyautomaták már Érden is

22_03_29_erdmost_nincskep

MÁV jegyautomaták már Érden is

Érd alsón mind a Budapest, mind a Székesfehérvár felé vezető oldalon jegyautomatákat szereltetett fel a vasúttársaság, jelentősen megkönnyítve azok dolgát, akik nem applikáción keresztül veszik a jegyet. Így nemcsak gyorsabbá, hanem olcsóbbá is válik a jegyvásárlás.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Sokan panaszkodtak már a vonatjegypénztár lehetetlen elhelyezésére: aki Érd alsón szeretne jegyet váltani, annak a lépcsőn le kell sétálnia (szaladnia) a buszpályaudvarra, és ha nem akar kerülni, még a korláton is át kell másznia. Mikor a kormányablak munkálatai folytak, sokan hitték és remélték, hogy felköltözik a jegypénztár is – de erre mostanáig nem került sor. 

Ami nagyon jó hír, hogy mindkét oldalra telepítettek jegyauhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgatát, így a Székesfehérvár irányába utazók is lépcsőzés nélkül tudják megváltani menetjegyüket. 

Arra figyeljünk, hogy a zöld készülék csak bankkártyát fogad el, készpénzt nem (a kék készülék alkalmas kártyás és készpénzes fizetésre is).

Jó tudni, hogy az auhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgatás vásárlással pénzt is megtakaríthatunk: öt százalék kedvezmény jár a menetjegyre (az applikációval még többet, tíz százalékot spórolhatunk). 

Információink szerint Érd felsőn jövőre telepítik az auhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgatákat.

Ezek az auhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgaták már új típusúak, és az elővárosi (köztük a székesfehérvári és a pusztaszabolcsi) vonalakon telepíti őket a MÁV. Az utasok a két hónapos próbadiőszak alatt a Keleti és a Nyugati pályaudvaron találkozhattak velük. A két pályaudvaron 13 auhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgatát állítottak működésbe, az elővárosi vonalakon pedig további 362-t telepítenek, illetve telepítettek. Heti átlagban 15 darabbal bővül majd a MÁV-Start meglévő auhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgata állománya 2022 februárjáig.

Az auhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgaták közül 100 kizárólag bankkártyás, 275 pedig vegyes, azaz kártyás és készpénzes fizetésre is alkalmas.

Bővebben az auhttps://erdmost.hu/wp-content/uploads/2021/06/business-blog-session-cover-img-03.jpgaták telepítéséről itt írtunk. 
 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email