22_03_29_erdmost_nincskep

Ünnepi közgyűlés a sportlövőknél

22_03_29_erdmost_nincskep

Ünnepi közgyűlés a sportlövőknél

Októberben ünnepelte fennállása 150. évfordulóját a Magyar Sportlövők Szövetsége, amely Százhalombattán, a Szekeres József Konferencia- és Rendezvényközpontban tartott közgyűlést.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az eseményen Sinka László. a Magyar Sportlövők Szövetségének főtitkára magyar szakvezetőként elsőként vehette át a Nemzetközi Sportlövőszövetség (ISSF) elismerését, míg Kéri Attila, a Százhalombattai Lövészklub elnöke Arany Jelvényt kapott a hazai szövetségtől.

A jubileumi eseményen egy rövidfilmmel emlékeztek meg az elmúlt másfél évszázad sikereire. Nagy György szövetségi elnök kiemelte, 150 év alatt hét olimpiai aranyérmet, 16 egyéni világbajnoki és 23 Európa-bajnoki címet szereztek a magyar sportlövők.

A közgyűlésen Vladimir Lisin, a Nemzetközi Sportlövőszövetség elnöke emlékeztetett, hogy a hazai szövetség 26 évvel korábban alakult, mint a nemzetközi szervezet, hazánk pedig öt felnőtt és korosztályos Európa-bajnokságot adott otthont.

A részletekről Sinka Lászlóval, a Magyar Sportlövő Szövetség főtitkárával beszélgettek az Érd FM 101.3 Bundáskenyér című műsorában.


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email