22_03_29_erdmost_nincskep

Százhalombattán is szigorítanak

22_03_29_erdmost_nincskep

Százhalombattán is szigorítanak

Az önkormányzati cégeknél és intézményekben is az intézmény-, illetve cégvezető dönthet arról, kötelezővé teszi-e a maszkhasználatot Százhalombattán – számolt be róla közösségi oldalán Vezér Mihály polgármester.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mint írja, a kötelező maszkhasználat a dolgozókra és a látogatókra egyaránt vonatkozik.

Százhalombatta polgármestere azt kéri az illetékesektől, mérlegeljék a maszkhasználat részleges vagy teljeskörű bevezetését, annak függvényében, hogy az adott munkakörben mennyi kontaktusa van a dolgozónak, illetve hogy zárt vagy nyílt térben dolgozik-e.

Vezér Mihály azt kéri a lakosoktól, amennyiben lehetséges, részesítsék előnyben az online, illetve telefonos ügyintézést, csökkentve ezzel a kontaktusok számát.

A lakosság számára az önkormányzat szükség esetén mosható textilmaszkot biztosít.

Vezér Mihály írt arról is, hogy a százhalombattai önkormányzati dolgozókat rendszeresen tesztelik. A harmadik hullámhoz hasonlóan most is minden százhalombattai munkáltatónak biztosítják, hogy a jelentős kontaktusban dolgozó munkavállalókat ingyenesen teszteljék.

Az ilyen igényeket e-mailben a pmtitkar@hivatal.battanet címen jelezhetik.

A százhalombattai polgármester beszámolt arról is, a helyi önkormányzati dolgozók 87%-a megkapta már az oltást, ezért azt nem teszi kötelezővé, de kéri, aki csak teheti, vegye fel az oltást, mert a járvány negyedik hulláma az oltatlanokra jelent a legnagyobb veszélyt.

Vezér Mihály tudatta azt is, a járási hivataltól helyi pandémiához kapcsolódó adatokat kért, melyeket ha megkap, tájékoztatja a lakosságot.

Százhalombatta polgármestere elrendelte továbbá a rendszeres fertőtlenítést minden helyi cégnél és intézménynél is.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email