22_03_29_erdmost_nincskep

Tartós élelmiszert gyűjt három hétvégén át az Ága-Boga

22_03_29_erdmost_nincskep

Tartós élelmiszert gyűjt három hétvégén át az Ága-Boga

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete (NOE) szervezésében idén is tartós élelmiszert, illetve babaápolási termékeket gyűjtenek szupermarketekben a nagycsaládos egyesületek. Az adományokat nehéz helyzetben élő családok között osztják szét.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete a Bajcsy-Zsilinszky úti CBA-áruházban gyűjt, a Kálvin téri CBA-üzletben pedig az inárcsi nagycsaládosok fogadják az adományokat ezen a hétvégén, reggel 8 és délután 6 óra között. 

– Az idei akcióban a fiatalok gyűjtenek a családok számára. Iskolákban is meghirdettük a lehetőséget, így közösségi szolgálat keretében tudnak pár órát vállalni a diákok – mondta tudósítónknak Bogatin Attila, az érdi nagycsaládosok elnöke.

– 5-én, 6-án és 7-én a Bajcsy-Zsilinszky úti, 12-én, 13-án és 14-én pedig a Kálvin téri CBA-ban gyűjtünk a NOE akciója keretében. 19-én, 20-án és 21-én Budaörsön, az Aldi és a Metro áruházban várjuk az adományokat, az Élelmiszerbank szervezésében.

A beérkező tartós élelmiszert, karácsonyi szezontermékeket (mikuláscsoki, szaloncukor, édesség), babaápolási cikkeket (pelenka, popsitörlő), higiéniai termékeket (mosószer, öblítő, szappan) karácsony előtt osztjuk szét a leginkább rászoruló családok között. Nemcsak a tagjainkat, hanem más családokat is segítünk, van is már egy listánk erre a célra – mondta Bogatin Attila, akitől megtudtuk azt is: tavaly is megrendezték a gyűjtést, akkor két raklapnyi adományt tudtak szétosztani.

– Százhatvan tagcsaládunk van, ezek közül a rászorulókat támogatjuk most csomaggal. Mellettük még mintegy ötven érdi, illetve környékbeli családnak segítünk – zárta szavait.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email