22_03_29_erdmost_nincskep

Masters: aranyos és bronzos hétvége

22_03_29_erdmost_nincskep

Masters: aranyos és bronzos hétvége

Bronzérmes lett a Masters SE Little Heroes children nagyformációja az akrobatikus rock and roll országos versenyen, Pestszentimrén.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Egy nappal korábban a Masters SE felnőtt táncosai a Militans aranyérméből is kivették részüket a húsz egyesület több mint négyszáz versenyzőjét felvonultató Kulcs Patikák Kupán, ladies nagyformáció contact style kategóriában.

A viadalon a házigazda egyesület egységei közül Koncsek József és Szalma Júlia juveniles párosa hetedik helyen végzett, míg a ladies dance plus kategóriában a Frenetic formáció tizenegyedik helyen zárt.

“Nagyon jó hangulatú verseny volt, a nézők pedig világszínvonalú produkciókat láthattak az Érd Arénában. Remek eredmények születtek, de a november végi magyar bajnokságon reméljük, tudunk még több dobogós helyezést elérni. Addig is keményen edzenek versenyzőink” – összegzett Sárdi Anita főszervező, a Masters SE vezetőedzője.

A hazai verseny után a Masters SE táncosai vasárnap a Pestszentimrei Sportkastélyban mérették meg magukat a B Cool országos versenyen, ahol a Little Heroes children nagyformáció bronzérmet szerzett, az Antigravity juveniles nagyformáció ötödik, a First juveniles kisformáció tizedik helyen végzett.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email