22_03_29_erdmost_nincskep

Novemberi programok a könyvtárban

22_03_29_erdmost_nincskep

Novemberi programok a könyvtárban

Bár november elsején zárva tart a Csuka Zoltán Városi Könyvtár minden intézménye, a hónapban így is számos érdekes programmal készülnek a könyvtárosok.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Előbb november 5-én a felnőttkönyvtárban a Japán Kultúra Napján egy tematikus könyvválogatás lesz a Csuka Zoltán Városi Könyvtárban (2030 Érd, Hivatalnok utca 12.), ahol Japánt ismerhetjük meg részletesebben.

November 10-én, szerdán 10 órától Vadadi Adrienn részvételével tartanak író-olvasó találkozót óvodásoknak (a helyek korlátozott száma miatt előzetes bejelentkezés szükséges).

Szintén november 10-én, szerdán 18 órától A Kovács Linda és Bögöthy Ádám Duója ad jazzkoncertet.

November 22-én, hétfőn 18 órától a Parkvárosi Fiókkönyvtárban (Parkvárosi Közösségi Ház, 2030 Érd, Gépész utca 14.) lesz diavetítés gyermekeknek.

November 24-én, szerdán 17 órától pedig az Érdi Lengyel-Magyar Kulturális Egyesület és a Csuka Zoltán Városi Könyvtár közös rendezvényén az Autóstoppal Lengyelországba című kötetet mutatják be.

A Csuka Zoltán Városi Könyvtár rendezvényeire a belépés ingyenes, de előfordul, hogy védettségi igazolványhoz kötött! Amennyiben a járványügyi intézkedésekben változás történik, a szervezők alkalmazkodnak azokhoz.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email