22_03_29_erdmost_nincskep

Érdi író nyerte a Dugonics András Irodalmi Díjat

22_03_29_erdmost_nincskep

Érdi író nyerte a Dugonics András Irodalmi Díjat

Egy érdi édesanya nyerte a Dugonics András Irodalmi Díjat humor, szatíra kategórában, olyan szerzőket megelőzve, mint Kepes András, Bödőcs Tibor, vagy Dombóvári István. Az Anyaság a csillámpónin túl című könyv kendőzetlenül és humorral fűszerezve mutatja be az anyaság nem mindig napos oldalát.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A könyv szabad szóhasználata, nyitottsága és lazasága mosolyt csal az arcokra, segít megerősít nyerni abban, hogy a friss édesanya nincs egyedül a kétségbeeséssel, a könnyekkel, a pofonokkal és a hibákkal. „Észosztás helyett karon fog, és végigvezet az anyaság rögös útvesztőin, hogy lásd a „szuperanyuság” sokszor csak kirakat, hogy a melléfogás és a tanácstalanság a legjobbakkal is megesik.”

Kornélia két óvodás gyermek édesanyja, már gyerekkorában is szeretett írni, de az anyaság élménye hozta el számára, hogy könyvet is megjelentessen. Az Érd FM 101.3 reggeli műsorában, a Bundáskenyérben mesélt arról, hogyan született a könyv, aminek hamarosan a folytatása is megjelenik: A csillámpónin túl, dübörög a dackrszak címmel. 

A Dugonics András Irodalmi Díj nyertesit a közönség választja ki, ugyanis az ő szavazataik alapján dől el, hogy ki legyen egy kategória nyertese. Kornélia már azt is óriási megtiszteltetésnek érezte, hogy a legjobb 10 közé bekerült, azt mondta, amikor kiderült, hogy ő nyert, percekig el sem akarta hinni, hogy ez vele történik, ahogy fogalmazott „olyan volt, mint egy álom”. 

Hallgassa meg a beszélgetést Kovács Kornéliával!


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email