22_03_29_erdmost_nincskep

Akrobatikus rock and roll országos verseny lesz az Érd Arénában

22_03_29_erdmost_nincskep

Akrobatikus rock and roll országos verseny lesz az Érd Arénában

Október 30-án az Érd Aréna ad otthont a Master Se által szervezett akrobatikus rock and roll országos ranglista versenynek, Kulcs Patikák Kupa címmel. Az esemény délelőtt fél tízkor a nevezéssel kezdődik, a versenyzést pedig 11 órakor kezdik a táncosok.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Öt lányformációs (ladies dance kisformáció, ladies dance plus kisformáció, ladies contact style kisformáció) és három páros (children, juveniles, junior) kategóriában hirdették meg a kupát, melyen természetesen a házigazda Masters SE növendékei is megmérettetik magukat.

Az esemény délelőtt fél tízkor a nevezéssel kezdődik, majd 11 órakor maga a verseny is elstartol. 15 órakor Csőzik László, Érd polgármestere mond köszöntőt, mely után nem sokkal a finálék következnek.

A Masters Sportegyesület az ország egyik legnépszerűbb és legeredményesebb táncegyesülete, korábban már több sikeres érdi rendezvénynek volt házigazdája. Az egyesület elnöke, vezetőedzője Sárdi Anita, egykori magyar válogatott, magyar bajnok, Köztársaság Kupa-győztes, világranglista harmadik versenyző, a Magyar Táncsport Szakszövetség sportolói bizottságának korábbi tagja.

A versenyre a belépőket felnőtteknek 3.500 forintos, gyermekeknek 2.000 forintos áron lehet megvásárolni. Az elővételes jegyértékesítés már elindult az Érd Aréna honlapján, de természetesen a helyszínen is lesz lehetőség jegyet váltani.

Az esemény védettségi igazolvány felmutatásával látogatható. 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email