22_03_29_erdmost_nincskep

Újrahangoljuk az érdi rádiót!

22_03_29_erdmost_nincskep

Újrahangoljuk az érdi rádiót!

Számos újdonsággal jelentkezik ősztől Érd rádiója, az Érd FM 101.3. Péntek délutánonként a Majdnem szombat című kitelepülős műsort hallhatják, élőben, a városközpontban található Doki bisztróból. A rádió azonban nemcsak a kitelepüléssel, hanem új műsorrenddel és műsorvezetőkkel újít október 18-tól.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Majdnem szombat október 15-én debütált a városközpontból, ahol a jövőben olyan hírességek vezetnek majd műsort, mint Szily Nóra, Novák Péter vagy az egykori Sláger rádiós Balogh Esperes Ákos. A minden pénteken jelentkező élő adást Endresz Dóra, Ba-Nyilas Hajnalka, valamint Urbán Szabolcs indította. A Majdnem szombat műsorvezetői hétről hétre az étterem teraszáról jelentkeznek, ahol az érdeklődők nemcsak azt láthatják, hogyan készül egy rádióműsor, hanem kérdéseket is feltehetnek a műsorvezetőknek, vagy akár hozzá is szólhatnak a témákhoz. És persze a szerkesztők az Érd FM 101.3 Facebook oldalán folyamatosan várják az ötleteket, javaslatokat a műsor elkészítéséhez. 

Az Érd FM reggeli műsora a Bundáskenyér is átalakul, fél 10 helyett mostantól 10-ig hallgathatjuk Ba-Nyilas Hajnalkát és Urbán Szabolcsot és mindazokat az érdieket, akik szívesen megnyilvánulnak egy-egy témában. A Bundáskenyér a megszokott érdekes beszélgetések mellett, játékokkal, nap kérdésével és még több interaktivitással várja a hallgatókat.

Hétfőtől csütörtökig folytatódik a Mondjon valamit, elhisszük című műsor, amelyben Virág Péter debütál. Ő „civilben” DJ, így érthető, miért lesz több zene ezután 2-6-ig az Érd FM-en. Virág Péter tematikus zenei csokrokkal és érdekes összeállításokkal kíséri haza az úton lévőket.

A rádió magazinműsorai nem tűnnek el, csak átköltöznek az esti műsorsávba: mostantól 18 órától hallhatjuk hétfőnként a Zöldövezetet, az Érd FM környezetvédelmi műsorát, szerdánként pedig szintén 18 órától az Apád-anyád című családi magazint Ölvedi Rékával és Zsuffa Péterrel. A Jazzpresszó keddenként 19 órakor, a Filmszerész csütörtökönként 19 órakor lesz hallható. Marad a korábbi helyén a Play off (sportmagazin Pecsuvácz Péterrel péntekenként 19-21 között), a Koppány és a haverok (szombat 16-18 között), a Veterán tinédzser (Pataki András nosztalgiaműsora vasárnaponként 15 órától) és a Starsky című jazz műsor kezdési időpontja sem változik (vasárnap 19 óra). Gidofalvy Attila, Máté Péter-díjas magyar zenész, zeneszerző, a Beatrice, a Karthago, a Lord, a Fáraó, a Cikk-Cakk Company és még számtalan zenekar billentyűse is a megszokott időben, szerdánként 20 órától vezeti a Rockbarlang című műsort az Érd FM-en.

Az Érd FM 101.3 nem titkolt célja, hogy összehozza az érdieket a Parkvárostól az Óvárosig, és hogy mindenki tudja a szlogent: Helló, Érd! Van egy rádiód! 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email